احیا

با انجام CPR موفق اورژانس 115 مرد جمی جان دوباره گرفت
عملیات احیای قلبی ریوی موفق پرسنل اورژانس 115 شهری جم باعث شد تا بیماری که دچار ایست قلبی شده بود دوباره به زندگی بازگردد.

احیا موفق نوزاد یک‌روزه افغانی در آبدان/ گریه‌ای که خنده بر لبان مادر نشاند
فرزند سومشان بود، پاسی از شب گذشته بود که صدای گریه‌اش سکوت خانه نور محمد را شکست و آهنگ خوش و دلنشینش، خنده بر لبان نازنین نشاند ساعتی از این لحظات خوش نگذشته بود که رنگ رخساره نوزاد کبود شد و نازنین را نگران.

بیمار احیاشده در بیمارستان کنگان ترخیص شد+ عکس
با تلاش کادر درمانی بیمارستان کنگان، بیمار احیاشده در این مرکز درمانی به‌سلامت ترخیص شد.

29 شهريور 1396
عملیات احیای موفق در بیمارستان کنگان باعث نجات جوان 17 ساله شد
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: عملیات احیای موفق در بیمارستان کنگان باعث نجات جوان 17 ساله شد.

22 شهريور 1396
احیا قلبی ریوی موفق در اورژانس بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه، جان بیمار ۳۵ ساله را نجات داد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه، پرسنل بخش اورژانس این بیمارستان مردی ۳۵ ساله را با عملیات احیا موفق از مرگ نجات دادند.

اهدای سلامت به احیاکنندگان شب‌های قدر
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با برپایی پایگاه مشاوره سلامت در مصلای جمعه بوشهر به احیاکنندگان شب‌های قدر، خدمات سلامت رایگان اهدا کردند.

احیای شب قدر در مسجد پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
هم‌زمان با شب شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) و دومین شب از شب‌های قدر، آیین شب‌زنده‌داری و سوگواری در مسجد حضرت نبی اکرم (ص) دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

نجات جان کودک 50 روزه در مرکز خدمات جامع سلامت شهر آبپخش
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، کودک 50 روزه‌ای که دچار خفگی شده بود توسط تیم درمانی مرکز خدمات جامع سلامت شهر آبپخش نجات یافت.

با تلاش نیروهای اورژانس 115: بیمار 85 ساله گناوه‌ای از مرگ نجات یافت
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از نجات فرد 85 ساله گناوه ایی توسط پایگاه شماره 2 اورژانس 115 شهری گناوه خبر داد.

دو CPR موفق در مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر (عج) سعدآباد شهرستان دشتستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، تیم پزشکی مرکز جامع سلامت سعدآباد با انجام دو CPR، موفق به نجات دو شهروند جوان این شهر شدند.

احیا قلبی ریوی موفق بیمار توسط پرسنل اورژانس 115 جاده‌ای گادویی تنگستان
پرسنل اورژانس 115 جاده‌ای گادویی تنگستان موفق به احیا قلبی ریوی بیمار 73 ساله شدند.

کارگاه آموزشی احیای قلبی ریوی پیشرفته در دیر برگزار شد
کارگاه آموزشی احیای قلبی ریوی پیشرفته ویژه کادر درمان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر برگزار شد.

با تلاش پزشکان و پرستاران مرکز خدمات جامع سلامت؛ زن جوان آبپخشی به زندگی بازگشت
تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت آبپخش، با انجام یک CPR، موفق به نجات جان یکی از شهروندان این شهر شد.

با تلاش پزشک و پرستاران مرکز خدمات جامع سلامت کودک 2 ساله عالیشهری به زندگی بازگشت
پزشک و پرستاران مرکز خدمات جامع سلامت عالی شهر جان کودک دوساله را با احیای قلبی- ریوی نجات دادند.

12 دی 1395
با تلاش تیم درمانی کودک دشتستانی از مرگ نجات یافت/ احیا پس از ۲ ساعت تلاش پزشکان
با تلاش تیم درمانی، یک کودک که راه تنفس او گرفته‌شده بود و علایم حیاتی نداشت، احیا شد.

نجات جان یک شهروند، توسط تیم اورژانس 115 شهری برازجان
تیم فوریت‌های پزشکی پایگاه شماره 2 شهری برازجان، با انجام یک cpr، موفق به نجات جان یکی از شهروندان این شهر شد.

تلاش کادر مرکز خدمات جامع سلامت چاه مبارک مرد 38 ساله را به زندگی بازگرداند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: مردی 38 ساله که به دنبال ایست قلبی و تنفسی علائم حیاتی خود را ازدست‌داده بود، با اقدامات پزشک و تکنسین‌های مرکز خدمات جامع سلامت چاه مبارک این شهرستان به زندگی بازگشت.

با تلاش پرسنل پایگاه اورژانس 115 آبدان: پدر آبدانی طعم شیرین زندگی دوباره را چشید
پدر آبدانی با تلاش به‌موقع پزشکان و تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی مرکز خدمات جامع سلامت آبدان طعم شیرین زندگی دوباره را چشید و از مرگ نجات یافت.

29 شهريور 1395
بازهم انجام احیای موفق توسط پرسنل اورژانس جاده‌ای حصار دیلم
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم از انجام یک مورد عملیات احیای قلبی ریوی موفق توسط تیم عملیاتی پایگاه اورژانس جاده‌ای حصار این شهرستان خبر داد.

10 شهريور 1395
عملیات احیای موفق، باعث نجات جان جوان دشتستانی شد
با رسیدن به‌موقع و عملکرد و تلاش تیم اورژانس 115 دشتستان، جوان 24 ساله برازجانی که به علت برق‌گرفتگی فاقد هرگونه علایم حیاتی بود ، جان دوباره گرفت.

کارگر بوشهری اسکله خورخان با تلاش پزشکان مرکز بردخون به زندگی دوباره بازگشت
جند روزی است که گردوغبار در این هوای گرم مهمان ناخوانده مردمان روزه‌دار بردخون است ساعت 11 ظهر، ماشینی به‌سرعت وارد محوطه حیاط مرکز بهداشتی درمانی بردخون می‌شود و درست جلوی در ورودی ساختمان توقف می‌کند.

با تلاش پزشکان مرکز سلامت جامعه دیر: مادر دیری به زندگی دوباره بازگشت
تلاش به‌موقع کارکنان مرکز سلامت جامعه حضرت مهدی « عج » دیر جان یک مادر دیری را از مرگ حتمی نجات داد.

جراح متخصص مجاري ادراري بیمارستان شهید گنجی برازجان: بافت كليه یک بيمار 50 ساله احيا شد
جراح متخصص مجاري ادراري بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: بافت کليه یک بيمار 50 ساله طی يك عمل جراحی در بيمارستان شهيد صادق گنجي برازجان احيا شد.

افتتاح اتاق احیای قلبی و ریوی مرکز شهید خان‌عزیزی شبانکاره
به مناسبت دهه مبارکه فجر، با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان، بخشدار شبانکاره، سرپرست مرکز بهداشتی و درمانی شبانکاره و جمعی از مسئولین شهر شبانکاره اتاق احیای قلبی و ریوی مرکز شهید خان عزیزی شبانکاره افتتاح شد.

نجات جان بیمار ایست قلبی در مرکز بهداشتی درمانی امام سجاد(ع) شهرستان جم
بیمار ایست قلبی در مرکز بهداشتی درمانی امام سجاد(ع) شهرستان جم شهر ریز با تلاش تیم احیا نجات پیدا کرد.

انجام عمليات احيا موفق در بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرستان گناوه
عمليات احيا قلبي-تنفسي در بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرستان گناوه بر روی بیمار 43 ساله با موفقیت صورت گرفت.

برگزاری کارگاه آموزشی احیا قلبی و ریوی (CPR) ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
کارگاه آموزشی احیای قلبی و ریوی (CPR)، به منظور توانمندسازی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، در سالن شهید مفتح این دانشگاه برگزار شد.

احیای شب قدر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
با فرا رسیدن لیالی قدر، مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) دانشگاه علوم پزشکی بوشهربرگزار شد.