معاونت.دانشجویی.فرهنگی

نمایشگاه آثار عاشورایی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گشایش یافت/ گزارش تصویری
نمایشگاه آثار عاشورایی با حضور تعدادی از هنرمندان، مدیران، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر واداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح امروز در مجاور سالن شهید مفتح معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گشایش یافت.

آموزش قوانین و مقررات انضباطی به دانشجویان جدیدالورود
دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حال فراگیری آموزش قوانین و مقررات انضباطی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هستند.

همایش توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/گزارش تصویری
همایش توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور ۴2۰ نفر از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه شامگاه دوشنبه در سالن فرهنگی هنری ۹ دی برگزار شد.

همایش پیاده روی نشاط و سلامت به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش
همایش پیاده روی نشاط و سلامت به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش با حضور تعدادی از کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

آیین سوگواری اباعبدالله الحسین در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/گزارش تصویری
آیین سوگواری و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین در مساجد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار می‌شود.

21 شهريور 1396
آیین جشن غدیر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین جشن غدیر با حضور کارکنان و مدیران در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

20 شهريور 1396
در جشنواره نشریات دانشجویی کشور: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب پنج رتبه شد
نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دهمین جشنواره سراسر رسانه و نشریات دانشجویی کشور موسوم به تیتر 10 موفق به کسب پنج رتبه شدند.

افسردگی اختلال خلقی شایعی است که تمامی گروه‌های سنی را در برمی‌گیرد
رییس اداره مشاوره و راهنمایی معاونت فرهنگی و دانشجویی گفت: افسردگی اختلال خلقی شایعی است که تمامی گروه‌های سنی را در برمی‌گیرد و از مشخصه‌های بسیار مهم آن لذت نبردن از فعالیت‌هایی که فرد قبلاً از انجام آن‌ها لذت می‌برده است.

برپایی ایستگاه سلامت دانشجویی در ساحل بوشهر
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت وعید مبعث باهدف پیشگیری از آسیب اجتماعی در پارک ساحلی شورا، ایستگاه سلامت و نقاشی برگزار کردند.

26 فروردين 1396
بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور در وزارت بهداشت کلید خورد/ حضور پرشور دانشجویان بوشهری در جشنواره
هشتمین جشنواره فرهنگی در تئاتر پردیس شهر تهران جمعه 25 فروردین با حضور پرشور دانشجویان از سراسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شروع به کارکرد.