معاون.دانشجویی.فرهنگی

افتتاح جشنواره مهر ماندگار در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
به همت بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی و با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر جشنواره مهر ماندگار برای همراهی با پویش ملی بهار همدلی افتتاح شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: رویکرد معاونت فرهنگی و دانشجویی در بحث آسیب‌های اجتماعی رویکردی کاملاً پیشگیرانه است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانشجویان، از اولویت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی است و رویکرد این معاونت در این خصوص کاملاً پیشگیرانه است.

26 دی 1397
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: مکانیزه و صنعتی شدن تمام مراحل نگهداری تا پخت غذا در سلف دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از کارهای مهمی که در حوزه سلف دانشگاه در حال جریان است، مکانیزه و صنعتی شدن تمام مراحل نگهداری تا پخت غذا است که موجب می‌شود غذای طبخ شده باکیفیت‌تر به دانشجویان عرضه شود.

25 دی 1397
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: وفاق و همدلی دانشگاه‌های استان، موجب رونق و شکوفایی فرهنگی است
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جشنواره بین‌المللی سیمرغ متعلق به همه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی است و حضور دانشجویان در این جشنواره مجالی برای تبادل اطلاعات و ایجاد فضای وفاق و همدلی مجامع دانشگاهی است.

19 دی 1397
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: رسالت اصلی دانشگاه پرورش نیروی انسانی متعهد، مسئولیت‌پذیر و بادانش است/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: رسالت اصلی دانشگاه علوم پزشکی پرورش دانشجویانی متعهد، مسئولیت‌پذیر و بادانش به عنوان منابع انسانی آینده کشور است.

19 دی 1397
سرپرست جدید معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حکمی دکتر اکرم فرهادی را به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه منصوب کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی بوشهر: صاحبان اصلی دانشگاه دانشجویان هستند
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در استقبال از دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت گفت: صاحبان اصلی دانشگاه دانشجویان هستند و دانشگاه بر محور دانشجویان اداره می‌شود و این موضوع استراتژي اصلی ماست.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در نشست با مدیران وکارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کار در حوزه فرهنگی حساس و دشوار است/ باید سطح تعاملات خود را با دانشجویان افزایش دهیم
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه حوزه فرهنگ یک حوزه دشوار، حساس و به شدت در هم تنیده است، گفت: اگر بخواهیم در حوزه فرهنگی به پیشرفت‌های لازم دست یابیم، باید تعامل ویژه‌ای با دانشجویان داشته باشیم.

30 خرداد 1396
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: در حوزه فرهنگی قضاوت کردن ساده نیست/ همه باید در اثربخش بودن برنامه های فرهنگی ایفای نقش کنند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حوزه فرهنگی قضاوت کردن کار ساده ای نیست اما باید در پایش برنامه های فرهنگی، اثر بخش بودن این برنامه‌ها درمورد توجه قرار بگیرد.

2 خرداد 1396
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه: دانشجویان پیشگام در همه جریانات اجتماعی فرهنگی علمی و سازندگی هستند
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشجویان پیش‌گام در همه جریانات اجتماعی فرهنگی علمی و سازندگی هستند و در جهت همبستگی، تعاون و مشارکت فعالند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه: استادان ارجمند سهم بسزایی در توسعه پایدار کشور دارند
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری این روز را به استادان دانشگاه تبریک گفت. متن این پیام به شرح زیر است:

مسئول فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی کشور: دومین کنگره ملی بزرگداشت 5 هزار شهید دانشجو برگزار می‌شود
مسئول فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: دومین کنگره ملی 5 هزار شهید دانشجو در سطوح ملی و دانشگاهی اوایل سال ۹۶ برگزار می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر: اجازه نخواهم داد دانشجو یا دانشگاه ما را تضعیف کنند
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: دانشگاه محل کسب علم و فرهنگ است و در این راه اجازه نخواهم داد کسانی دانشجو و دانشگاه ما را تضعیف کنند.