مهندس.محمدمهدی.محمدی

به مناسبت ایام‌الله دهه فجر؛ مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با خانواده‌های معظم شهدا دیدار کردند
به مناسبت ایام‌الله دهه فجر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با خانواده‌های معظم شهیدان باقر میگلی نژاد و عبدالرسول زاهدی دیدار و از آنان تجلیل کردند.

تفاهم‌نامه همکاری بین حوزه هنری استان بوشهر و معاونت فرهنگی و دانشجویی امضا شد
تفاهم‌نامه همکاری بین حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر امضا شد.

آیین غبارروبی و گل‌افشانی شهید گمنام دانشگاه به مناسبت آغاز دهه فجر/ گزارش تصویری
آیین غبارروبی و گل‌افشانی تربت شهید گمنام به همراه قرائت زیارت عاشورا امروز صبح در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

30 دی 1396
معاون فرهنگی دانشجویی: رویکرد شورای انضباطی دانشگاه، آموزش و پیشگیری از آسیب‌های پیش روی دانشجویان است
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سیاست کلان وزارت بهداشت و به‌تبع آن دانشگاه‌های علوم پزشکی، پیشگیری از آسیب‌هایی است که متوجه دانشجویان است و رویکرد شورای انضباطی این دانشگاه نیز آموزش و پیشگیری از آسیب‌های پیش روی دانشجویان است.

27 دی 1396
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه: جشنواره‌های فرهنگی وسیله‌ای است برای رسیدن به اهداف ارزشمند
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: وجود جشنواره‌های فرهنگی وسیله‌ای است که بتوانیم به اهداف ارزشمند دست پیدا کنیم و باورهای دینی را تعمیق و گسترش دهیم.

همایش قرآن‌پژوهی به مناسبت هفته پژوهش برگزار می‌شود
مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت هفته پژوهش، همایش قرآن‌پژوهی برگزار می‌کند.

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت؛ آموزش، مهم‌ترین محور ارزیابی شوراهای انضباطی است/ گزارش تصویری
دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت در کارگاه آموزشی دوروزه دبیران شوراهای انضباطی ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی در بوشهر، با اشاره به اهمیت آموزش دانشجویان در کاهش تخلفات انضباطی گفت: آموزش مهم‌ترین محور ارزیابی شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی ...

پیمان برادری بین روحانیت اهل سنت و شیعه در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بسته شد
به مناسبت هفته وحدت خطبه عقد اخوت بین روحانیت اهل سنت و شیعه در مسجد نبی اکرم (ص) دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خوانده شد.

در گفت‌وگو با معاون دانشجویی فرهنگی؛ برنامه‌های جشنواره بین‌المللی سیمرغ در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشریح شد
برنامه‌های جشنواره بین‌المللی سیمرغ در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در گفت‌وگو با معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه تشریح شد.

تبیین جشنواره سیمرغ با حضور روحانیان و کارشناسان فرهنگی شبکه‌ها و بیمارستان‌های استان
نشست تبیین جشنواره بین‌المللی سیمرغ با حضور ائمه جماعت و مدیران فرهنگی شبکه‌های بهداشت و درمان و بیمارستان‌های استان بوشهر در سالن اجتماعات دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

نشست تبیین جشنواره بین‌المللی سیمرغ با حضور معاونین و مدیران فرهنگی دانشگاه‌های استان بوشهر در سالن اجلاس پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: رکن موفقیت در همه امورات فرهنگی تمسک به قرآن و عترت است
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رکن موفقیت در همه امورات فرهنگی تمسک به قرآن، عترت و نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در بین جامعه دانشگاهی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اهمیت مسایل فرهنگی کمتر از دیگر مسایل دانشگاه نیست/ گزارش تصویری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اهمیت مسایل فرهنگی کمتر از دیگر مسایل دانشگاه نیست و شورای فرهنگی یکی از شوراهای مهم دانشگاه است.

خانواده معظم شهدا گنجینه ارزشمند جامعه هستند
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شهدا، جانبازان و خانواده معظم آن‌ها گنجینه‌های ارزشمند جامعه ما هستند که باید مورد تکریم و تجلیل قرار گیرند.

آیین جشن غدیر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین جشن غدیر با حضور کارکنان و مدیران در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هنر توان و مهارت خلق زیبایی است
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هنر توان و مهارت خلق زیبایی است و با آفرینندگی و خلاقیت ارتباط مستقیم دارد.

اولین نشست تشکل‌های فرهنگی دانشگاه در سال ۹۶ برگزار شد
اولین نشست نمایندگان تشکل‌ها و واحدهای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال 96 با حضور معاون دانشجویی فرهنگی برگزار شد.

پیاده‌روی همگانی کارکنان و دانشجویان دانشگاه به مناسبت روز بوشهر
سومین همایش پیاده‌روی همگانی کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت ۱۸ اسفندماه روز بوشهر امروز چهارشنبه برگزار شد.

شورای اطلاع‌رسانی و کانون خبر معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشکیل شد
شورای اطلاع‌رسانی و کانون خبر معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باهدف سیاست‌گذاری، تبیین خط‌مشی و گردش اطلاعات در این حوزه تشکیل شد.

تجلیل به مناسبت روز پرستار صورت گرفت: تجلیل دانشجویان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پرستاران
جمعی از دانشجویان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در بیمارستان فوق تخصصی قلب، از پرستاران این بیمارستان با اهدای شاخه گل و لوح تقدیر تجلیل کردند.

نشست مجمع قرآنیان دانشگاه علوم بوشهر برگزار شد
سومین نشست مجمع قرآنیان دانشگاه با حضور فعالان قرآنی در دفتر معاونت دانشجویی، فرهنگی تشکیل شد.

7 دی 1395
اولین نشست هم‌اندیشی تشکل‌ها و کانون های فرهنگی، هنری دانشگاه های بوشهر برگزار شد
اولین نشست هم‌اندیشی تشکل‌ها و کانون‌های فرهنگی هنری دانشگاه‌‌های بوشهر با حضور معاونین فرهنگی این دانشگاه‌‌ها در سالن فردوسی دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

نشست تبیین هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت با حضور هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
نشست تبیین هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت با حضور هیات رییسه دانشگاه سه‌شنبه در سالن ابن‌سینا برگزار شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دانشجو سرمایه انسانی، معنوی و آینده‌ساز کشور است
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: دانشجویان همواره سرمایه‌های انسانی، معنوی و آینده‌ساز کشور هستند که در دانشگاه به تمرین آینده سازی می‌پردازند.