پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز خبرنگار

16 امرداد 1398
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدای عرصه اطلاع‌رسانی و خبر، فرا رسیدن 17 مردادماه، روز خبرنگار را به اصحاب رسانه تبریک گفت.

متن پیام وی به شرح زیر است:
"بسمه‌تعالی
هرساله با فرا رسیدن 17 مردادماه، سالروز شهادت محمود صارمی با پاسداشت یاد و نام این شهید والامقام و دیگر شهدای عرصه خبر و اطلاع‌رسانی، روز خبرنگار را گرامی می‌داریم.
به‌راستی نقش خبرنگاران، عکاسان، اصحاب رسانه و فعلان عرصه خبر با اطلاع‌رسانی سریع، به‌موقع، شفاف و صادقانه مهم‌ترین عامل تضمین آرامش و گردش واقعی اطلاعات و اخبار در جامعه است، بدون شک نقد منصفانه فعالان عرصه رسانه در بیان نیازها و رفع مشکلات حوزه سلامت استان بوشهر و انعکاس موفقیت‌ها، دستاوردها، گسترش فرهنگ سلامت و آموزش سبک زندگی صحیح در جامعه موجب ارتقاء سطح سلامت مردم خواهد شد.
این‌جانب روز خبرنگار را به‌تمامی خبرنگاران، عکاسان، فعالان عرصه خبر و اطلاع‌رسانی تبریک عرض نموده و از خداوند بزرگ سعادت روزافزون شما را خواستارم.
دکتر سعید کشمیری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر