رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
خانواده‌های شهدا پرچم‌داران راستین عرصه‌های معرفت هستند/ گزارش تصویری

27 آذر 1396
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خانواده شهدا به‌عنوان طلایه‌داران و پرچم‌داران راستین عرصه‌های عشق و معرفت هستند.

دکتر سعید کشمیری شنبه‌شب با حضور در منزل شهیدان والامقام عبدالمجید راویان و حسین دریاپور افزود: خانواده شهدا، آزادگان، جانبازان و ایثارگران بزرگترین یادگاران دفاع مقدس هستند و تجلیل، تکریم و سرکشی از آنان رشادت‌ها و جان‌فشانی‌های رزمندگان دفاع مقدس را برای مسئولان یادآوری می‌کنند.
وی بابیان اینکه آرامش و امنیت امروز کشور را مدیون ازخودگذشتگی شهدا و صبر و استقامت خانواده‌های آنان هستیم تصریح کرد: تکریم و سرکشی از خانواده شهدا وظیفه همه ما است و باید به فرهنگی در بین مسئولان تبدیل و نهادینه شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: خانواده شهید پرچم‌دار انسان فرهیخته‌ای هستید که بزرگترین داشته‌اش یعنی جانش را فدا کرده است.
دکتر کشمیری بابیان اینکه شهیدان با شعف دل جان خود را در راه دفاع از کشور و شرف نثار کردند افزود: خون شهیدان سرمایه بزرگی است که باعث قدرتمندی کشور شده و کسی جرات نمی‌کند چشم طمع به‌سوی کشور بدوزد.
وی بابیان اینکه زندگی مردان و زنان کشور عزیزمان از فرهنگ عاشورایی سرچشمه گرفته‌شده است تصریح کرد: در گوشه این مملکت یادگار رشادت و ایثار این عزیزان است و آنان سربازهای جاودانه تاریخ و مملکت هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابیان اینکه خانواده شهدا توانسته‌اند افراد بزرگی را در نهاد خود تربیت کنند بیان کرد: شهدا در پیشگاه خداوند از جایگاه بالایی برخوردار هستند وزیربنای همه فعالیت‌ها قطعاً فعالیت فرهنگی است که باید توجه به این ضرورت به یک اصل مهم تبدیل شود.
مشاور رییس دانشگاه و مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران بزرگترین افتخار است.
مهدی مرکبی افزود: خانواده‌های جانبازان و ایثارگران میراثی گران‌بها و الگویی مناسب برای انقلاب اسلامی به شمار می‌روند و دیدار از این خانواده‌ها موجب عزت و پالایش روح انسان می‌شود.
وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های مورد تأکید رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دیدار با همکاران ایثارگر و خانواده معظم شهدا تحت پوشش دانشگاه است که این برنامه به‌طور مستمر در حال انجام است.
مرکبی افزود: جان‌فشانی‌ها و سلحشوری‌های رزمندگان دفاع مقدس، به‌عنوان اسطوره استقامت، وفاداری ، صبر ، شجاعت و دلاوری در دفتر رشادت‌های انقلاب اسلامی ثبت‌شده است و دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران افتخار بزرگی است.
مسئول امور خیرین و سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با تأکید بر تکریم و تجلیل از خانواده معظم ایثارگران گفت: آسایش و آرامشی که در جامعه حکم فرماست، مدیون همین فداکاری و ایثارگری‌های خانواده معظم شهیدان، جانبازان، ایثارگران، رزمندگان و آزادگان است که پاداش آنان نزد خدا محفوظ خواهد بود.
حجت‌الاسلام محمود عبدالهی افزود: شهدا، جانبازان و خانواده معظم آن‌ها گنجینه‌های ارزشمند جامعه ما هستند که باید موردتکریم و تجلیل قرار گیرند.
برادر شهید عبدالمجید راویان نیز بابیان خاطراتی از این شهید، گفت: این شهید عزیز از دوران خردسالی فعالیت‌های دینی و مذهبی خود را آغاز کرد و در اولین گروه مقاومت شهر بوشهر به نام "بسیج الجهاد " فعالیت گسترده‌ای داشت.
سعید راویان افزود: با شروع جنگ تحمیلی برای پاسداری از حریم اسلام و کشور به‌سوی جبهه‌های نبرد شتافت و همگام با شهید علیرضا ماهینی در جنگ‌های نامنظم شرکت داشت و در تنگه چزابه و عملیات طریق‌القدس و فتح بستان با مزدوران بعثی نبرد کرد.
راویان خاطرنشان کرد: تفاوت زندگی ما با شهدا این است که آنان جان و هستی خود را برای آرمان‌ها و آسایش دیگران فدا کردند اما ما همه همت و تلاشمان را صرف آسایش خود و خانواده می‌کنیم.
گفتنی است شهيد عبدالمجيد راويان در سال 1342 در محله كوتي (شيخ سعدون) بوشهر در ميان خانواده‌اي مذهبي به دنيا آمد،‌دوران كودكي را با مخاطرات بسيار پشت سر گذاشت. پس از به پايان رساندن دوره ابتدايي به ادامه تحصيل در مدرسه راهنمايي شهيد پاسدار (داريوش سابق) پرداخت در همين دوران،‌مبارزات مردم ايران با نظام ستم‌شاهي شروع‌شده بود و او نيز همگام با ديگر دانش‌آموزان و مبارزان شهر به تظاهرات عليه رژيم طاغوت پرداخت.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي همزمان با ادامه تحصيل به‌طور مستمر و شبانه‌روزي در بسيج «الجهاد» و مسجد امام خميني (ره) بوشهر به فعاليت پرداخت و آمادگي‌هاي لازم را كسب كرد.
طولي نكشيد كه جنگ تحميلي عليه ايران آغاز شد و او بنا به‌فرمان امام كه جنگ را سرلوحه همه امور قراردادند احساس كرد كه بايد در ميداني ديگر به اداي تكليف پرداخت و از كيان مملكت اسلامي دفاع كرد. به همين منظور سنگر مدرسه را رها كرد و به ميدان جبهه و جنگ شتافت. وي در چندين منطقه عملياتي مانند چزابه و بستان به پيكار با متجاوزان بعثي پرداخت و سرانجام در دوم فروردین‌ماه 1361 در عمليات غرورآفرين فتح‌المبين در منطقه زعن شوش براثر انفجار مين به درجه رفيع شهادت نايل گرديد.
شهید حسین دریاپور نیز متولد 1340 هجری در سن شش‌سالگی مادر خود را از دست داد اما در دامن خاله خود که بانویی اهل ذکر و نماز و دوستدار اهل‌بیت (ع) بود پرورش یافت.
دو سال پس از آغاز جنگ تحمیلی به خدمت مقدس سربازی رفت و سربازی خود را در جبهه‌های غرب کشور گذراند.
در سال 1363 مجدداً به جبهه اعزام شد و در جبهه جنوب در عملیات‌های زیادی ازجمله عملیات والفجر 8 و کربلای 4 شرکت داشت و سرانجام در عملیات کربلای 5 در تاریخ 29 دیماه 1365 در اثر ترکش خمپاره به درجه رفیع شهادت نایل شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شنبه‌شب با حضور در منزل شهیدان والامقام عبدالمجید راویان و حسین دریاپور با این دو خانواده دیدار و گفتگویی صمیمانه داشتند.
 در این دیدار لوح تقدیری به‌پاس یادبود به خانواده شهیدان راویان و دریاپور تقدیم شد.
انتهای پیام/ م.غ 1023

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
دیدار     دکتر.سعید.کشمیری     شهید.عبدالمجی.راویان     شهید.حسین.دریاپور     مهدی.مرکبی     حجت‌الاسلام.محمود.عبدالهیسعید.راویان    

تاریخ بروز رسانی:   27 آذر 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >