1 آبان 1397رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: دغدغه و هدف اصلی از تشکیل کارگروه سلامت و امنیت غذایی، سلامت جامعه است و لازم است همه دستگاههای مرتبط با مواد غذایی در راستای امنیت مایحتاج غذایی مردم تلاش کنند. مهندس ماریا خویش دوست در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی دشتستان اظهار داشت: غذای سالم در تحقق جامعه سالم و پویا نقشی اساسی و انکارناپذیر دارد و اگر به آن اهتمام لازم نشود آثار زیان باری را متوجه افراد حاضر در جامعه میکند. خویش دوست بیان داشت: درزمینهٔ امنیت مواد غذایی در سطح شهرستان اقدامات خوبی صورت گرفته و همکاران اینجانب، بهصورت مستمر بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی نظارت دارند و در موارد لزوم، با متخلفان نیز برخورد قانونی صورت گرفته است. وی با اشاره به بازگشایی مدارس و لزوم توجه به بهداشت فردی و گروهی دانش آموزان ابراز داشت: خوشبختانه با تلاشهای همکاران و همکاری خوب مدیران آموزشوپرورش، در موضوعات مختلف بهداشت مدارس به ایده آلهای استانی رسیدهایم، اما تا رسیدن به نقطه مطلوب باید کار بیشتری صورت گیرد. آموزش مهارتهای زندگی به دانشآموزان و والدین وی افزود: کلاسهای آموزش مهارتهای زندگی به دانش آموزان و والدین در سطح شهرستان طول سال تحصیلی توسط کارشناسان سلامت روان در مدارس برگزار میشود. رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان از انجام خطرسنجی بیماریهای قلبی و عروقی فرهنگیان شهرستان خبر داد و گفت: خطرسنجی بیماریهای قلبی و عروقی برای مدیران مدارس انجامشده و ادامه خواهد یافت. آب آشامیدنی مدارس دشتستان سالم است وی افزود: آب آشامیدنی کلیه مدارس شهرستان نیز سالم بوده و با توجه به تأکیدات فرماندار محترم، با جدیت و حساسیت خاصی سلامت آب آشامیدنی دانش آموزان دنبال شده است. لازم به ذکر است در این نشست مدیران آموزشوپرورش شهرستان دشتستان نیز مجموعه اقدامات انجامشده در حوزه بهداشت و سلامت را تشریح کردند. انتهای پیام/ س.غ/۳۰۳۰ با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید https://sapp.ir/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 1 آبان 1397