دکتر معصومه اسماعیلی در جلسه شورای عشایر و بهداشتی بخش ارم و بوشکان افزود: توجه به توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی مناطق کمتر برخوردار از سیاستهای مهم وزارت بهداشت است.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص منطقه و پراکندگی چادرهای عشایری به علت بافت گیاهی منطقه و اینکه بیشتر محلهای اسکان عشایر در محدوده 6 کیلومتری خانههای بهداشت است خدمات توسط بهورزان شاغل در آن خانهها جهت عشایر ارائه میشود.
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: راهاندازی خانه بهداشت جدید با جذب بهورز جدید جهت خدمت رسانی به عشایر که در محدوده تعریف شده خانه بهداشت نمیباشند نیاز به بررسیهای کارشناسی بیشتری دارد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: تمامی جمعیت عشایری شهرستان دشتستان شناسایی شده و پرونده الکترونیک سلامت برای آنها تشکیل شده است.
ماریا خویش دوست اظهار کرد: خدمات بهداشتی مورد نیاز کودکان کمتر از 5 سال و مادران باردار برای عشایر ارائه شده و آموزش و مراقبت از سایر گروههای سنی مانند جوانان، نوجوانان، میانسالان و سالمندان نیز توسط تیم سلامت هرساله با ورود عشایر به مناطق عشایر نشین شهرستان انجام میشود.
وی تصریح کرد: در این جلسه با توجه به ضوابط و دستوالعملهای ساماندهی به ارائه خدمات به جمعیت عشایر بر جذب حداکثری نیروهای مورد نیاز از جمعیت عشایر و استقرار فضای مناسب به صورت کانکس یا چادر تاکید شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اظهار کرد: بازدیدی توسط اعضای شرکت کننده در شورای عشایری از مناطق عشایرنشین بخش ارم و بوشکان و نحوه ارائه خدمت و پراکندگی جمعیت صورت گرفت.
جلسه شورای عشایر و بهداشتی بخش ارم و بوشکان با حضور معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه، مدیر گروه ارتقا شبکه معاونت بهداشتی، مدیر کل امور عشایر استان، رییس امور عشایر شهرستان و کارشناس مسئول واحد هماهنگی و گسترش شبکه بهداشت و درمان در خصوص محل استقرار خانه بهداشت سیار عشایری، نحوه ارائه خدمات با توجه به پراکندگی جمعیت، تعداد نیروهای مور نیاز جهت پوشش و ارائه خدمات مطلوب برگزار شد.
انتهای پیام/ 3030/س.غ
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI