دکتر سعید کشمیری در مصاحبه با خبرنگار وبدا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: در 24 ساعت گذشته 123 بیمار جدید در بخشهای کرونایی بیمارستانهای استان بوشهر بستریشدهاند که از این تعداد ابتلای 59 مورد به کرونا مثبت، قطعی است.
وی با اشاره به اینکه اکنون 64 نفر در بخش مراقبتهای ویژه میباشند افزود: از این مجموع موارد بستری در بخشهای ویژه کرونایی، 40 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.
دکتر کشمیری درباره نتایج موارد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر که تا به امروز اعلام شده است، بیان کرد: متاسفانه امروز 11 مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا 5 آقا با 93، 72، 67، 55 و 41 سال سن با سابقه بیماری زمینه ای،فشارخون و دیابت و 2 آقا با 52 و 40 سال سن بدون سابقه بیماری و 4 خانم با 76، 72، 67 و 59 سال سن با سابقه بیماری زمینهای قلبی، فشارخون و چاقی در استان بوشهر به ثبت رسید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانهروز گذشته 136 بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستانهای استان بوشهر ترخیص شدهاند، که از این تعداد 108 نفر از آنها مثبت قطعی بودهاند.
وی افزود: تا کنون 1694 نفر از ابتدای شیوع کرونا در استان بوشهر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون 77615 نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شدهاند.
انتهای پیام/ ز.ح.1027
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید