دکتر سید حسین موسوی خاطرنشان کرد: زمینلرزههایی در دهههای اخیر مانند زلزله شنبه در جنوب و قبل از آن زلزله بم در شمال کشور نشان میدهد که بعضی از استانها، مدارس مقاوم در برابر زلزله ندارند. بسیاری از مدارسی که فرومیریزند و کودکان را میکشند، مدرن هستند و گاهی در نزدیکی ساختمانهای قدیمیتر که در برابر زلزله مقاوم نیستند قرار دارند.
دکتر موسوی بیان داشت: فروپاشی مدارس در اثر زلزله را میتوان به ساخت و نگهداری ضعیف نسبت داد بااینحال، بیشتر جراحات و مرگومیرها اغلب در اثر سقوط عناصر غیر سازهای ایجاد میشوند در این مانور دانشآموزان یاد گرفتند که خطرات ساختاری و غیر سازهای را در مدارس و خانههای خود شناسایی کنند و همچنین نحوه کاهش آسیب را یاد گرفتند.
سرپرست اورژانس افزود: در این مانورها، دانش آموزان یاد میگیرند که هم اهمیت برنامهریزی پیشرفته برای واکنش اضطراری مدرسه خود را تشخیص دهند و هم یک طرح واکنش اضطراری برای مدرسه خود تهیه کنند. علاوه بر این، دانش آموزان باید آزمایش، ارزیابی، بهبود و ارائه طرح اضطراری خود را به مقامات مربوطه انجام دهند. برنامهریزی، بازنگری، آموزش و آزمایش اجزای حیاتی یک طرح مؤثر واکنش اضطراری است که میتواند بهسرعت جامعه آسیبدیده را به وضعیت عادی بازگرداند.
دکتر سید حسین موسوی ضمن تأکید به برجسته کردن اهمیت برنامهریزی و تمرین پیشرفته زلزله اظهار کرد: کاهش تلفات و خسارات ناشی از زلزله بهوسیله ارتقاء فرهنگ ایمنی و مقاومسازی؛ ایجاد آمادگی برای انجام واکنشهای صحیح و سریع در برابر زلزله؛ افزایش سطح آگاهی دانش آموزان در مورد زلزله و سایر پدیدههای طبیعی از اهداف مهم این مانور دانست.
انتهای پیام/ زن: (50000)
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید