20 خرداد 1402کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: ارتقا آگاهیهای تغذیهای و ارائه آموزشهای مورد نیاز از پیششرطهای اصلی افزایش سطح امنیت غذایی جامعه است. شریفه ضمیری در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: همهساله ۷ ژوئن (۱۷ خرداد) بهعنوان روز جهانی ایمنی غذا (WFSD)، باهدف جلبتوجه و الهام بخشیدن به فعالیتهایی برای جلوگیری، شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا، کمک به امنیت غذایی، سلامت انسان، رونق اقتصادی، کشاورزی، دسترسی به بازار، گردشگری و توسعه پایدار، گرامی داشته میشود. وی با تأکید بر ارتقای فرهنگ و سواد تغذیهای در جامعه افزود: یکی از پیششرطهای اصلی و مؤثر در افزایش سطح امنیت غذایی، ارتقا آگاهیهای تغذیهای و ارائه آموزشهای مورد نیاز به مردم است که باعث بهبود نگرش تغذیهای جامعه میشود. وی اضافه کرد: در همین راستا کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامعه سلامت علاوه بر انجام مشاورههای تغذیهای، به دو هزار و ۲۶۱ نفر نیز با تشکیل ۲۲۰ کلاس گروهی، آموزشهای لازم در خصوص تغذیه سالم ارائه شده است. این مقام مسئول در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با اشاره به برنامههای بهبود تغذیه جامعه که در این شهرستان در حال اجراست، عنوان کرد: برنامههای حمایت تغذیهای از کودکان و مادران باردار و شیرده نیازمند و مبتلا به سوءتغذیه، مکمل یاری، طرح بهبود امنیت غذا و تغذیه، معروف به «باغ»، خدمات تنسنجی و غربالگری تغذیهای، مشاوره، شناسایی کودکان دارای سوءتغذیه شدید، سالمسازی بوفه مدارس، برنامه ایران اکو (کاهش چاقی و اضافهوزن) و برنامه پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبودید (IDD) از جمله برنامههای در دست اجرا با هدف کاهش شیوع ناامنی غذایی هستند. ضمیری افزود: بررسی وضعیت تنسنجی در کودکان زیر ۵ سال شهرستان دیّر مشخص کرد که ۳ درصد از کودکان در این شهرستان دچار سوءتغذیه شدید بوده و هزار و ۱۲۵ کودک نیز به اخلال رشد مبتلا هستند. وی ادامه داد: 2.5 درصد کودکان غربالگری شده نیز دچار چاقی و اضافهوزن بوده که مشاوره و آموزشهای لازم در زمینه الگوی تغذیه سالم به والدین ارائه شد. انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰ آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
تاریخ بروز رسانی: 20 خرداد 1402