مدیران دانشگاه نقش حمایتی و مراقبتی را برای دانشجویان ایفا می‌کنند/ گزارش تصویری

مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مدیران و مسئولین دانشگاه نقش حمایتی و مراقبتی برای دانشجویان ایفا می‌کنند.

دکتر محسن صحرانورد در جشن دانشجویان جدیدالورود دانشگاه افزود: ما مدیران دانشگاه در حوزه‌های مختلف ازجمله بخش‌های فرهنگی و دانشجویی در طول دوران تحصیل شما وظایفی را بر عهده داریم و بر اساس وظیفه باید از شما مانند فرزندانمان مراقبت کنیم.
وی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید بیان داشت: علاوه بر مدیران دانشگاه، والدین، اساتید، خود دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی هرکدام به‌نوبه خود نقش بسزایی در پیشبرد اهداف دانشگاه دارند.
مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: تمامی دانشگاه‌ها یک ساختار مشخص دارند که دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز از این قاعده مستثنی نبوده و برخی فرآیندها در دانشگاه ابلاغ‌شده که مصوب بوده و اجرای آن‌ها بر عهده مدیران دانشگاه است.
دکتر صحرانورد تصریح کرد: نگاه مدیران دانشگاه همیشه این بوده که به دانشجویان به‌عنوان امانت‌هایی نگاه کرده و تمام تلاش خود را به کار خواهند بست تا در این امانت‌داری بتوانند سهم خود را به بهترین شکل ممکن ایفا کنند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه متقارن خواهد بود با بسیاری تحولات سیاسی و اجتماعی و آنچه مشخص است همه ما مدیران، اساتید و خانواده‌ها باید کمک کنیم که دانشجویان از این مراحل که در دوران تحصیل خواسته یا ناخواسته وارد می‌شود به‌خوبی عبور کنند.
مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خطاب به دانشجویان گفت: از شما انتظار داریم علاوه بر درس خواندن که وظیفه شما است همکاری کاملی با اساتید، حوزه آموزش و حوزه دانشجویی دانشگاه داشته باشید.
جشن دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه، معاون آموزشی، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون تحقیقات و فناوری، مدیر حراست، روسای دانشکده‌ها، اساتید، دانشجویان و خانواده‌های آنان سه‌شنبه ۱۶ آبان ماه از ساعت ۱۸ تا ۲۱ در تالار بزرگ لیان بوشهر برگزار شد.

انتهای پیام / م.ف ۱۰۲۴
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید