کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: برپایی سفرههای غذای سالم به مناسبت هفته تغذیه سالم و با هدف اصلاح و ارتقای فرهنگ تغذیه با حضور مادران، دانشآموزان و سفیران سلامت در مناطق مختلف شهری و روستایی این شهرستان برگزار شد.
شریفه ضمیری ادامه داد: برپایی سفرههای غذا سالم سبب ترغیب به پخت غذاهایی با فاکتورهای سلامت و در نتیجه ارتقای فرهنگ سلامت در جامعه خواهد شد.
وی با تأکید بر مصرف غذاهای محلی سالم افزود: رابطه مستقیم غذا با تندرستی و سلامت جسمی و حتی روانی مورد تأکید و تأیید دانشمندان علوم تغذیه است، بنابراین جایگزینی غذاهای سنتی و محلی سالم با غذاهای پرچرب و مضر امروزی در سلامتی انسان نقش مؤثری دارد.
سفرههای غذای سالم در دیّر، لمبدان بالایی، بردستان و آبدان برپا شد.
انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید