اسماء حسنزاده در مراسم آموزش پخت نان سنتی به دانش آموزان در مرکز خدمات جامع سلامت امام محمد باقر (ع) بندر ریگ با اشاره به اهمیت تغذیه سالم و فرهنگسازی آن در کودکان گفت: شعار امسال پویش تغذیه سالم امسال روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم است و این نشاندهنده اهمیت استفاده از روغنهای مناسب در حفظ سلامتی افراد است.
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه بیان کرد: بیش از ۲۷۸ هزار مرگ سالانه در سطح جهان را میتوان به مصرف چربی ترانس تولید صنعتی نسبت داد. چربی ترانس شریانها را مسدود میکند و خطر حمله قلبی و مرگ را افزایش میدهد و کانولا بهترین روغن برای مصرف است چرا که نسبت امگا ۶ به امگا ۳ مناسبی دارد و ازاینرو در دسته بهترین روغنها از لحاظ خواص تغذیهای است.
وی افزود: مصرف روغنزیتون خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و عوارض مرتبط با آن را کاهش میدهد، زیرا روغنزیتون گلوکز پس از غذا را بهبود میبخشد و اثر ضد آترواسکلروتیک (ضد گرفتگی عروق) دارد.
حسنزاده تأکید کرد: سعی کنید از روغن آفتابگردان به دلیل امگا ۶ بالا کمتر استفاده کنید؛ زیرا دریافت امگا ۶ زیاد منجر به التهاب در بدن و زمینهساز ابتلا به بیماریهایی همچون دیابت، فشارخون، سرطان و ... میشود.
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه ادامه داد: روغن کنجد حاوی یک سری ترکیبات بسیار مفید همچون گاما -توکوفرول، لیگنان هایی مانند سزامول، سزامولین و سزامین و سایر مشتقات فنلی هستند که میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند، بهتر است روغن ارده کنجد را انتخاب کنید زیرا میزان مواد مغذی در روغن ارده کنجد بیشتر از روغن کنجد است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، مراسم آموزش پخت نان سنتی به دانش آموزان به صورت نمادین در مرکز خدمات جامع سلامت امام محمد باقر (ع) بندر ریگ با همکاری آموزشوپرورش بندر ریگ به مناسبت پویش تغذیه سالم برگزار شد.
انتهای پیام/ ۳۰۸۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید