نرگس صفدریان افزود: این روغنها جزو معدود روغنهایی است که نسبت امگا ۶ به امگا ۳ مناسبی دارد و ازاینرو در زمره بهترین روغنها از لحاظ خواص تغذیهای قرار دارد.
وی ابراز داشت: اسیدهای چرب اشباع و ترانس در رژیم غذایی را میتوان با سایر مواد مغذی مانند اسیدهای چرب چند غیراشباع، اسیدهای چرب تک غیراشباع از منابع گیاهی یا کربوهیدراتهای موجود در غذاهای حاوی فیبر غذایی طبیعی مانند غلات کامل، سبزیجات، میوهها و حبوبات جایگزین کرد.
صفدریان ابراز داشت: اسیدهای چرب اشباعشده را میتوان در گوشتهای چرب، غذاهای لبنی و چربیها و روغنهای سفت مانند کره، روغن نیمه جامد، روغن نخل و روغن نارگیل و اسیدهای چرب ترانس را در غذاهای پخته و سرخشده، تنقلات از پیش بستهبندیشده و گوشت و... یافت.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان کرد: چربی ترانس یا اسیدهای چرب ترانس، اسیدهای چرب غیراشباع هستند که از منابع صنعتی یا طبیعی به دست میآیند. چربی ترانس شریانها را مسدود میکند و خطر حمله قلبی و مرگ را افزایش میدهد.
وی اظهار داشت: بیماریهای غیر واگیر عامل اصلی مرگومیر در سراسر جهان است. اگرچه علل افزایش میزان اضافهوزن و چاقی، بسیار زیاد و متنوع است اما افزایش در مصرف کل چربی، بهعنوان یک عامل بالقوه توصیف شده است.
انتهای پیام/ ا. پ ۳۰۲۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید