مانور زلزله در تنگستان با حضور دانش آموزان انجام شد/گزارش تصویری

11 دی 1403
مسئول واحد کاهش خطر و بلایا شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: با توجه به اینکه کشور ما در نقطه زلزله‌خیز قرارگرفته، یادگیری روش‌های حفاظت در هنگام زلزله می‌تواند راهی بسیار مهم جهت حفظ جان افراد باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، خدیجه حاجی‌زاده در حاشیه برگزاری مانور زلزله در تنگستان گفت: آموزش مقابله با حوادث برای همگان ضروری است و عموم مردم باید با اقدامات اولیه در هنگام وقوع زلزله برای به حداقل رساند صدمات آشنا شوند.

وی ادامه داد: ایران جزء ۱۰ کشور بلاخیز در دنیا است و در کنار سایر بلایای طبیعی، زمین‌لرزه نیز در نقاط مختلفی از کشور در سال‌های گذشته به وقوع پیوسته است لذا این مهم اهمیت برنامه‌ریزی، آموزش و پیشگیری را قبل از وقوع حادثه بیش‌ازپیش کرده است.
مسئول واحد کاهش خطر و بلایا شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: هدف از برگزاری این مانور ارتقای آمادگی و اقدام سریع و صحیح دانش آموزان هنگام وقوع زلزله است.

حاجی‌زاده افزود: دانش آموزان رابطان بسیار مناسبی جهت انتقال فراگیری‌ها به والدین و سایر افراد جامعه در تمامی زمینه‌ها هستند که در این مانور نیز ضمن حفظ آرامش اقدام به پناه گیری صحیح نموده و در مناطق امنی که قبلاً از طریق آموزش فراگرفته بودند، پناه گیری نمودند.

مسئول واحد کاهش خطر و بلایا شبکه بهداشت و درمان تنگستان با اشاره به اینکه متأسفانه به‌محض وقوع یک حادثه افرادی که هیچ‌گونه تخصصی در امدادرسانی ندارند با تجمع خود مانع انجام اقدامات امدادی به مصدومان می‌شوند تصریح کرد: در این مانور سعی شد ضمن انجام نمایشی امدادرسانی به مصدومان، دانش آموزان با معایب تجمع در محل حادثه و مشکلاتی که برای امدادرسانان ایجاد می‌شود آشنا شوند.

 

انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
مانور.زلزله     خدیجه.حاجی‌زاده     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.تنگستان        

تاریخ بروز رسانی:   11 دی 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >