سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان:
خوشایند سازی فرآیند زایمان طبیعی مؤثرترین راه کاهش آمار سزارین است

24 بهمن 1403
سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: خوشایند سازی فرآیند زایمان طبیعی بهترین و مؤثرترین روش برای کاهش آمار سزارین در بین مادران باردار بخصوص زنان نخست زا است.

دکتر ماریا خویشدوست در مصاحبه با روابط عمومی بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان اظهار داشت: بخش زایشگاه بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان دارای سه بخش اورژانس مامایی، بلوک زایمان و بخش بستری پس از زایمان است.

دکتر خویشدوست ضمن اشاره به آمار بخش زایشگاه در یک سال اخیر افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون چهار هزار و ۵۱ بیمار به بخش اورژانس مامایی بیمارستان مراجعه نموده که از این تعداد هزار و ۴۸۴ مورد منجر به بستری مادر باردار در بخش شده است.

وی در ادامه تشریح نمود: ۹۱۳ مادر باردار به‌صورت طبیعی زایمان داشته و ۴۰۶ مورد تولد هم به‌صورت سزارین بوده است.

سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان اضافه داشت: از مجموع تولدها در زنان نخست زا، تعداد ۲۳۵ مورد منجر به زایمان طبیعی و ۱۳۸ مورد به‌صورت سزارین انجام شده است.

دکتر خویشدوست در راستای خوشایند سازی فرآیند زایمان طبیعی همچنین افزود: چهار اتاق آل.دی.آر (اتاق خصوصی زایمان) که برای کاهش استرس مادر باردار شرایطی برای حضور همراه کنار مادر فراهم شده است، در دست اقدام بوده و خوشبختانه در مراحل پایانی کار قرار دارد.

دکتر خویشدوست ادامه داد: امکان حضور همسر در کنار مادر بخصوص مادران شکم اولی که خواهان حضور همسر هستند در جهت کاهش درد و استرس مادر باردار حین زایمان، از جمله خدمت دیگری است که در زایشگاه بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان فراهم است.

وی حضور پزشکان متخصص زنان و زایمان تمام‌وقت در بیمارستان را مثبت ارزیابی نمود و گفت: با استقرار پزشک متخصص زنان و زایمان در بیمارستان و انجام خدمات پزشکی متناسب و به‌موقع برای مادران باردار که به‌تبع باعث کاهش استرس مادران باردار شده، گامی دیگر برای اجرای برنامه خوشایند سازی فرآیند زایمان طبیعی است.

سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان با اشاره به حضور ۱۱۰ مادر باردار در کلاس‌های آمادگی پیش از زایمان در یک سال اخیر اظهار داشت: کلاس‌های آمادگی پیش از زایمان توسط ماماهای مجرب زایشگاه به‌صورت کاملاً رایگان در بیمارستان برگزار می‌گردد و لذا شایسته است مادران باردار در این کلاس‌ها شرکت نموده و از آموزش‌های ارائه شده در این کلاس‌ها بهره ببرند.

دکتر خویشدوست افزود: انجام زایمان‌های فیزیولوژیک، شناسایی مادران باردار پرخطر و پیگیری آن‌ها تا ۴۲ روز پس از ترخیص، زایمان توسط ماماهای خصوصی طرف قرارداد با بیمارستان از جمله اقدامات مهم دیگر بخش زایشگاه بیمارستان شهید صادق گنجی در راستای ایجاد رضایتمندی و ترویج فرزند آوری است.

انتهای پیام/ ب.ا ۴۰۸۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
زایمان.طبیعی     دکتر.ماریا.خویشدوست     بیمارستان.شهید.گنجی     شهرستان.دشتستان        

تاریخ بروز رسانی:   24 بهمن 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >