وجود خون در ادرار از نشانه‌های عفونت شدید کلیه‌هاست

15 آبان 1395
متخصص داخلی بیمارستان توحید جم گفت: افرادی که عفونت کلیه آنها شدید است، اغلب در ادرار خود خون مشاهده می‌کنند و خون‌ادراری نتیجه عفونت دستگاه ادراری و گسترش آن از مثانه و مجرای ادراری به کلیه و حالب است.

دکتر عبدالحامد کیان عنوان داشت: نفوذ باکتری‌ها از راه مثانه به یک یا هر دو کلیه می‌تواند باعث عفونت کلیه شود که در علم پزشکی این حالت را «پیلونفریت» می‌گویند.
وی بابیان اینکه اگر عفونت کلیه به‌موقع درمان نشود، سبب آسیب جدی کلیه خواهد شد افزود: عفونت کلیه به دلیل تغییراتی که در کارکرد طبیعی سیستم دفع ادرار و کلیه‌ها ایجاد می‌کند با علایم متعددی خود را نشان خواهد داد لازم است در صورت مشاهده این علایم جهت جلوگیری از شدت آسیب‌های احتمالی وارده در اسرع وقت به متخصص مراجعه و تحت درمان قرار گرفت.
متخصص داخلی بیمارستان توحید جم با اشاره به اینکه فوریت ادرار به‌عنوان یکی از نشانه‌های عفونت کلیه‌ها می‌باشد اضافه کرد: درصورتی‌که وضعیت عفونت کلیه وخیم‌تر و به مجرای ادراری گسترش یابد، اغلب احساس نیاز به دفع فوری ادرار دارید و این حالت حتی می‌تواند درزمانی که به‌تازگی مثانه‌ی خود را خالی کرده‌اید نیز روی دهد.
دکتر کیان افزود: خیلی از کودکانی که عفونت کلیه آن‌ها به‌موقع درمان‌نشده دچار یرقان می‌شوند و این موضوع ناشی از وجود بیلی‌روبین اضافی در خون است.
وی افزود: احساس درد در پهلوها یکی از عوارض شایع عفونت کلیه است که ممکن است فرد در ناحیه‌ی پایینی کمر و اندام‌های تناسلی نیز احساس درد کند.
این متخصص بیماری‌های داخلی بابیان اینکه هر نوع عفونت می‌تواند منجر به تب و احساس سرما شود اضافه کرد: عفونت کلیه ناشی از تولید بیش‌ازحد باکتری در کلیه است و وقتی باکتری‌ها خود را به دیواره‌ی کلیه می‌چسبانند علایم بیماری ازجمله تب نمایان می‌شوند و این در حالی است که اغلب بیماران تا مدتی پس از عفونت کلیه دچار تب نمی‌شوند.
دکتر کیان از آب‌درمانی به‌عنوان یکی از راه‌های پیشگیرانه و مؤثر در درمان عفونت و درد کلیه‌ها یادکرد و توصیه کرد: مقدار زیادی آب بنوشید تا از درد کلیه خلاص شوید، نوشیدن آب به مقدار کافی نه‌تنها از تشکیل سنگ کلیه پیشگیری می‌کند بلکه سبب دفع سنگ‌های تشکیل‌شده در کلیه از طریق مجرای ادرار نیز می‌شود.
متخصص داخلی بیمارستان توحید جم اظهار کرد: آب باعث رقیق شدن ادرار و پیشگیری از رسوب نمک‌ها و املاح معدنی در کلیه می‌شود اما نکته‌ی مهم این است که نوشیدن مقدار زیادی آب می‌تواند به‌سرعت سبب رفع درد کلیه شود.
وی تصریح کرد: به‌محض اینکه درد شدیدی در نواحی کلیه‌ها احساس می‌کنید، شروع به نوشیدن آب تصفیه‌شده کنید به‌گونه‌ای که ممکن است مجبور باشید 1 تا 1.5 لیتر آب بنوشید.
دکتر کیان بابیان اینکه آب‌درمانی به‌ویژه برای از بین بردن درد کلیه ناشی از سنگ و عفونت کلیه بسیار مؤثر است. افزود: پونه و آویشن، آب‌لیمو ترش تازه همراه با چند قاشق روغن‌زیتون، قاصدک چای، چای تخم هندوانه، تخم کرفس، کلاله ذرت و پماد خردل می‌تواند در کاهش عفونت کلیه‌ها و تسکین درد آن مؤثر باشد.
انتهای پیام/ ا.پ 3020


با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
عفونت.کلیه     فرهنگ.سلامت     متخصص.داخلی     دکتر.عبدالحامد.کیان     شهرستان.جم    

تاریخ بروز رسانی:   15 آبان 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >