17 دی 1397کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: در سال جاری، تعداد ۲۱۷ مورد آزمایش جوش شیرین بر روی نمونههای نان تولیدی نانواییهای این شهرستان انجام شده است. مهندس امین پناهیان افزود: جوش شیرین در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد، در خمیر، گاز co2 تولید میکند و باعث تخلخل در خمیر و پوکی و تردی نان میشود اما به دلیل ایجاد مشکلات تغذیهای و بیماریهای جانبی برای مصرف کننده، وزارت بهداشت استفاده از آن را ممنوع کرده است. وی اضافه کرد: استفاده توام از جوش شیرین، باعث ایجاد مشکلاتی از جمله کمخونی، مشکلات گوارشی، پوکی استخوان و بیماریهای رودهای میشود. پناهیان اظهار داشت: جوش شیرین، واکنشهای مفید و ویتامینهای آنزیمی در خمیر را غیرفعال میکند و باعث افزایش ph و کاهش اسیدهای آلی نان میشود. کارشناس مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم خاطرنشان ساخت: در نمونه برداریهای مذکور، هیچ موردی مبنی بر استفاده از جوش شیرین در شهرستان مشاهده نشده است. انتهای پیام/ ا.پ- ۳۰۲۰ با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید https://sapp.ir/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 17 دی 1397