۸ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سال ۱۴۰۲ در تنگستان انجام‌شده است

19 خرداد 1403
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: با تلاش‌های صورت گرفته کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان تنگستان ۸ هزار و ۶۹۱ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام‌شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان، ماه زرافشون رفیعی بیان داشت: نظارت و کنترل بر مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی به‌منظور تأمین امنیت غذایی مردم است که در سال گذشته کارشناسان این شبکه ۸ هزار و ۶۹۱ مورد بازدید را از این مراکز انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: این بازدیدها بر اساس آئین‌نامه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی انجام می‌شود و می‌کوشد تا ضمن نظارت بر ساختار فیزیکی این مکان‌ها، بر مواد اولیه مصرفی، نحوه تولید و پخت و آماده نمودن ماده غذایی و محصول نهایی نظارت داشته باشد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ در بازدیدهای صورت گرفته، هزار و ۱۹۸ اخطاریه بهداشتی صادرشده که منجر به ۷۹ مورد معرفی به مراجعه قضایی و پلمب ۶ واحد صنفی گردیده است.

رفیعی ضمن توصیه و تأکید به توجه شهروندان به تاریخ تولید و انقضاء مواد غذایی در هنگام خرید تصریح کرد: در سال گذشته هزار و ۳۶۳ کیلوگرم مواد غذایی جامد و ۴۹۰ لیتر انواع نوشیدنی تاریخ‌مصرف گذشته در مراکز عرضه مواد غذایی در تنگستان کشف گردیده که همگی پس از جمع‌آوری، معدوم شده‌اند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: به‌منظور جلوگیری از آلودگی آب به‌صورت روزانه آب مصرفی شهرستان کلرزنی می‌گردد که در سال گذشته در همین راستا ۴۱ هزار مورد کارسنجی از نقاط مختلف شهرستان انجام‌شده است و ۵۲۶ نمونه میکروبی آب نیز تهیه و جهت انجام آزمایش‌ها لازم به آزمایشگاه آب ارسال گردیده است که در هیچ‌کدام از موارد ارسالی هیچ‌گونه آلودگی مشاهده نگردید.

 

انتهای پیام/ن.ا ۳۰۱۰

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
بازدید     صنوف     ماه‎‌زرافشون.رفیعی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.تنگستان        

تاریخ بروز رسانی:   19 خرداد 1403

تعداد بازدید:   ۳

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >