آزمون.استخدامی

آزمون استخدامی وزارت بهداشت هم‌زمان با سراسر کشور در بوشهر برگزار می‌شود
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آزمون جذب نیرو در رده‌های مختلف بهداشتی، درمانی، آموزشی و پشتیبانی هم‌زمان با سراسر کشور در بوشهر برگزار می‌شود.

آزمون استخدام نیروی پیمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد؛ اعلام نتایج اولیه آزمون پایان بهمن ماه
مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آزمون استخدام نیروهای پیمانی دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني بوشهر جمعه 6 بهمن‌ماه برگزار شد.

مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني بوشهر برای تأمین نیروی انسانی خود استخدام می‌کند
مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني بوشهر برای تأمین نیروی انسانی خود اقدام به استخدام 25 نفر به‌صورت پیمانی در ستاد شبکه‌های بهداشت و درمان استان می‌کند.

130 نفر از متقاضيان شركت در آزمون استخدام بهورز به مرحله مصاحبه راه يافتند
بر اساس گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر 130 نفر از شرکت‌کنندگان در آزمون استخدامي بهورزي این دانشگاه به مرحله مصاحبه راه یافتند.

آزمون استخدامی بیمارستان دیّر برگزار شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: آزمون استخدامی بیمارستان امام هادی (ع) دیّر باهدف تکمیل کادر اداری و پشتیبانی در رشته‌های مختلف با حضور 312 نفر داوطلب در مقاطع مختلف تحصیلی برگزار شد.

آزمون استخدامی بهورزی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
447 نفر به منظور اشتغال در خانه های بهداشت استان بوشهر در آزمون استخدامی بهورزی شرکت کردند.