احمد.لطفی

2 خرداد 1401
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: سلامت متأثر از دو عنصر رفتار انسان‌ها و فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی است
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سلامت متأثر از دو عنصر است یکی رفتار انسان‌هاست و دیگری به رفتار و فعالیت دستگاه‌های اجرایی است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اقدامات هدفمند در حوزه بهداشت گام بزرگی در کمک به بخش درمان خواهد بود
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اقدامات هدفمند در حوزه بهداشت گام بزرگی در کمک به بخش درمان خواهد بود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان خبر داد؛ خانه بهداشت گورک خورشیدی تنگستان افتتاح شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: خانه بهداشت گورک خورشیدی تنگستان با تجهیز 3 میلیارد و پانصد میلیون ریال تجهیز و به بهره‌برداری رسید.