اعتیاد

مسئول درمانگاه ترک اعتیاد بیمارستان شهید گنجی برازجان: متادون درمانی یکی از موثرترین راه‌های مبارزه با غول اعتیاد است
مسئول درمانگاه ترک اعتیاد بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: متادون درمانی یکی از موثرترین راه‌های مبارزه با غول اعتیاد است.

کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان: خانواده نقش مهمی در پیشگیری از اعتیاد دارد
کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: وجود آرامش و محبت در خانواده از نکات اساسی تربیت فرزند است و خانواده می‌تواند نقش بسیار مهمی در پیشگیری از اعتیاد داشته باشد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: آزمایشگاه عدم اعتیاد در دلوار به بهره‌برداری رسید
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: با توجه به نیاز بخش دلوار به آزمایشگاه تشخیص عدم اعتیاد این آزمایشگاه در مرکز خدمات جامع سلامت دلوار افتتاح شد.

آزمایش رایگان HIV در مراکز ترک اعتیاد بخش خصوصی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: به‌منظور مراقبت، درمان، پیشگیری و کاهش آسیب‌ها، در مراکز ترک اعتیاد بخش خصوصی از افراد در معرض خطر آزمایش رایگان HIV گرفته می‌شود.

روانشناس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: اعتیاد زمینه‌ساز فروپاشی کانون گرم خانواده است
روانشناس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: اعتیاد یکی از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی است که جامعه با آن مواجه است و می‌تواند زمینه‌ساز مسایل بزرگ‌تری در خانواده‌ها باشد و در مواردی به فروپاشی کانون گرم خانواده منجر شود.

نمایشگاه «نه به اعتیاد» در شهرستان کنگان برگزار شد
دومین نمایشگاه نه به اعتیاد به همت منطقه ویژه انرژی پارس جنوبی در کنگان با همکاری سایر نهادهای دولتی به مناسبت ایام‌الله دهه فجر برگزار شد.

اعتیاد، در کمین جمعیت جوان کشور
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کشور گفت: معضل اعتیاد، در کمین جمعیت جوان کشور است.

والدین و نقش آنان در پیشگیری از اعتیاد نوجوانان
کارشناس بهداشت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: والدین با روش‌های تربیتی می‌توانند از معتاد شدن نوجوانان خود پیشگیری کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یکی از گروه های در معرض خطر اعتیاد دانشجویان می‌باشند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در کارگاه پیشگیری از اعتیاد گفت : بر طبق آمارهای موجود تا سال 1382 تعداد افراد معتاد در کشور بالغ بر یک میلیون و 200 هزار نفر بوده است که یکی از گروه‌های در معرض خطر اعتیاد دانشجویان هستند.

تشکیل کمیته نظارت بر مراکز درمان اعتیاد استان بوشهر+ گزارش تصویری
کمیته نظارت، ارزیابی و نحوه برخورد با تخلفات مراکز مجاز درمان اعتیاد و کاهش آسیب ‌های اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.