امید.کازرونیان

کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مدارس نقش مهمی در تأمین سلامت روان دانش آموزان دارند
کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مدارس نقش مهمی در تأمین سلامت روان دانش آموزان دارند.

کارشناس مسئول سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان : دانش سلامت روان نیاز همه افراد جامعه می باشد
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: دانش سلامت روان نیاز همه افراد جامعه می باشد

کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان: خانواده نقش مهمی در پیشگیری از اعتیاد دارد
کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: وجود آرامش و محبت در خانواده از نکات اساسی تربیت فرزند است و خانواده می‌تواند نقش بسیار مهمی در پیشگیری از اعتیاد داشته باشد.

6 دی 1399
کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: فرزندتان را در زمان شیوع کرونا، در فضای مجازی ایمن نگه‌دارید
کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: والدین باید راهکارهایی ایمنی که فرزندان را در فضای مجازی و زمانی که به دلیل شیوع کرونا در خانه مانده‌اند را بیاموزند.

برگزاری کلاس‌های مجازی فرزند پروری ویژه والدین در دشتستان
کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان از برگزاری کلاس‌های فرزند پروری و سلامت پایدار باهدف ارتقاء سطح آگاهی والدین در گروه‌های مجازی خبر داد.

عوامل ژنتیکی در ایجاد یا بروز اختلالات روانی مؤثر هستند
مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: عوامل ژنتیکی، استرس‌های مختلف و نوع تعامل فرد با دیگران در ایجاد یا بروز اختلالات مؤثر هستند.

کارشناس مسئول سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان: زوجین باید مهارت‌های لازم برای داشتن زندگی موفق و آرام را بیاموزند
کارشناس مسئول سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: همه زوجین باید مهارت‌های لازم برای داشتن زندگی موفق و آرام را بیاموزند و یکی از راه‌های کسب مهارت شرکت در کلاس آموزشی و ارتقاء آگاهی آن‌ها است

کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان: شاد زیستن، یکی از معیارهای مهم سلامت روانی است
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: احساس شادمانی و رسیدن به رضایت درونی یا همان احساس خوب زیستی، به عنوان یکی از معیارهای مهم در تشخیص سلامت روانی افراد مورد ارزیابی واقع می‌شود.

17 دی 1397
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان: اصلاح سبک زندگی سالم مستلزم داشتن دانش و کسب مهارت است
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: اصلاح سبک زندگی سالم مستلزم داشتن دانش و کسب مهارت است.

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: آموزش مهارت‌های زندگی به والدین یکی از برنامه‌های مهم تیم سلامت روان می‌باشد
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: آموزش مهارت‌های زندگی به والدین یکی از برنامه‌های مهم تیم سلامت روان می‌باشد.

کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: برای دوام یک ازدواج سالم و پایدار، زوجین قبل از ازدواج باید به مهارت خودآگاهی رسیده باشند
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: برای دوام یک ازدواج سالم و پایدار، زوجین قبل از ازدواج باید به مهارت خودآگاهی رسیده باشند.

کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: آموزش فرزند پروری به والدین می‌تواند در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر باشد
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: آموزش فرزند پروری به والدین می‌تواند در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر باشد.