بزرگداشت

آئین بزرگداشت مقام استاد در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
آئین بزرگداشت مقام استاد در مجموعه اندیشه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه، مدیران ستادی معاونت آموزشی، روسا و معاونین دانشکده‌ها، مدیر گروه‌ها و اعضا هیئت‌علمی دانشگاه برگزار شد.

ستاد بزرگداشت دهه مبارک فجر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشکیل جلسه داد/ گزارش تصویری
ستاد بزرگداشت دهه مبارک فجر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور مسئولین دانشگاه تشکیل جلسه داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیش از ۵۰ درصد از جمعیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را بانوان تشکیل می‌دهند / گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: بالغ بر هفت هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر مشغول به کار هستند که بیش از ۵۰ درصد از جمعیت دانشگاه را بانوان تشکیل می‌دهند.

13 شهريور 1397
آیین بزرگداشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین بزرگداشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

7 شهريور 1397
داروسازان شهرستان دیلم تجلیل شدند
به مناسبت فرارسیدن سالروز بزرگداشت زکریای رازی و روز داروساز، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم با همراهی معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان از داروسازان تجلیل کردند.

بزرگداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای در شهرستان دشتستان
به مناسبت بزرگداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و روز جهانی کار و کارگر مراسمی با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان و معاون بهداشتی، بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای و تشکیلات بهداشتی بخش خصوصی شهرستان در شبکه بهداشت برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: فکر سیّال سرمایه یک دانشجو است/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: فکر سیّال سرمایه یک دانشجو است و دانشجویان با تفکر پویا می‌توانند افکار مختلف را بخوانند، بشنوند و تصمیم بگیرند.

6 شهريور 1396
کارکنان و مدیران نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی شدند
کارکنان و مدیران نمونه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صبح شنبه در آیین بزرگداشت روز کارمند، معرفی و از آنان تقدیر شد.

بزرگداشت روز دانشجو با حضور معاون رئیس‌جمهور در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
آیین بزرگداشت روز دانشجو با حضور معاون رئیس‌جمهور و رییس سازمان محیط‌زیست در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

شهدا را با چشم دل ببینیم نه با چشم سر
یکی از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس گفت: حرف از شهدا در کشور زیاد زده می‌شود اما خیلی‌ها شهید را با چشم سر می بینند درحالی‌که شهید را با چشم دل باید دید.

بزرگداشت لاله گمنام در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
اولین آیین بزرگداشت شهید گمنام پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در کنار گلزار این شهید گمنام در محوطه پردیس دانشگاه برگزار شد.

برگزاری مسابقات تیراندازی به مناسبت سالروز بزرگداشت مقام استاد
به مناسبت سالروز بزرگداشت مقام استاد یک دوره مسابقه تیراندازی با تفنگ بادی در سالن تیراندازی مجموعه تربیت‌بدنی شهدای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

بزرگداشت هفته پژوهش و فناوري در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
آيين بزرگداشت هفته پژوهش و فناوري در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سالن اجتماعات شهيد بهشتي با حضور رییس دانشگاه، نماينده نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه، اعضای هیات رییسه، اعضای هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان برگزار شد.

بزرگداشت 275 شهید تازه تفحص شده در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
آیین بزرگداشت 275 شهید تازه تفحص شده عملیات کربلای چهار در مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

بزرگداشت دو اسطوره ادب و فرهنگ زبان فارسی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
به مناسبت روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و همچنین بزرگداشت حکیم عمر خیام دو اسطوره شعر و ادب فارسی، شامگاه سه شنبه آیینی در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تسهیل در انجام پژوهش باید یکی از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باشد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تسهیل در انجام پژوهش باید یکی از دغدغه‌ها و اهداف اصلی دانشگاه باشد و برای رسیدن به این هدف باید انجام امور پژوهشی در بین اساتید بالینی و علوم پایه به صورت یکسان رشد داشته باشد.