بیمارستان.امام.حسین.اهرم

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم: ظرفیت پذیرش بیماران دیالیزی در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم افزایش یافت
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: با نصب چهار دستگاه جدید در ماه‌های گذشته در بخش دیالیز بیمارستان امام حسین (ع) اهرم، ظرفیت پذیرش بیماران در این بیمارستان افزایش‌یافته است.

31 فروردين 1399
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: جامعه قدردان تلاش کارشناسان و کارکنان آزمایشگاه‌ها است
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: متخصصان، کارشناسان و کارکنان آزمایشگاه ازجمله نیروهای خدوم‌ دانشگاه علوم پزشکی هستند و جامعه قدردان تلاش‌های این عزیزان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بسیاری از تجهیزات فاز دوم بیمارستان اهرم خریداری شده و آماده تحویل است
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بسیاری از تجهیزات لازم و مورد نیاز برای تکمیل و راه‌اندازی فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خریداری‌شده و آماده تحویل است.