بیمارستان.امام.هادی(ع)

با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ سرپرست جدید بیمارستان امام هادی(ع) شهرستان دیّر منصوب شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور حکمی سرپرست جدید بیمارستان امام هادی(ع) شهرستان دیّر را منصوب کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر: ۶۵ پزشک متخصص جذب بیمارستان‌های استان بوشهر شد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: در راستای تکمیل کادر درمان و ارائه خدمات تخصصی بیشتر به بیماران امسال ۶۵ پزشک متخصص جذب بیمارستان‌های استان شده است.

نماینده جنوب استان بوشهر در مجلس: زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در جنوب استان بوشهر تقویت شود
نماینده مردم دیر، کنگان، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی گفت: زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در جنوب استان بوشهر باید تقویت شود.

فرماندار دیر: بخش دیالیز بیمارستان دیر با ۵۰ درصد پیشرفت توسط خیرین در دست ساخت است
فرماندار شهرستان دیر گفت: بخش دیالیز بیمارستان دیر با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی توسط خیرین در دست ساخت است.

رییس شبکه بهداشت و درمان دیر: بخش زایشگاه و اتاق عمل بیمارستان امام هادی (ع) دیر راه‌اندازی شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: بخش زایشگاه و اتاق عمل بیمارستان امام هادی (ع) دیر دارای ۱۱ تخت با تجهیزات کامل و به روز راه‌اندازی است.

در راستای گسترش خدمات درمانی؛ ۱۹ پزشک در بیمارستان‌های کنگان و دیر جذب شدند
سرپرست بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان و امام هادی (ع) شهرستان دیر گفت: در راستای گسترش خدمات درمانی، ۱۹ پزشک در بیمارستان‌های کنگان و شهرستان دیر جذب شدند.