بیمارستان.تخصصی

پذیرایی از عزاداران حسینی در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر
همزمان با تاسوعا و عاشوری حسینی در بیمارستان تخصصی قلب با همکاری دفتر بسیج جامعه پزشکی امام خمینی و پرسنل بیمارستان از عزاداران سید و سالار شهیدان پذیرایی شد.

حضور قائم‌مقام بیمارستان تخصصی قلب در لحظه سال‌تحویل 96 در کنار پرسنل و بیماران
قائم‌مقام بیمارستان تخصصی قلب در لحظه سال‌تحویل 96 در کنار پرسنل و بیماران این بیمارستان حضور یافت.

رییس بیمارستان قلب بوشهر خبر داد: تخت ویژه در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر افزایش ۲.۷ برابری داشته است
رییس بیمارستان تخصصی قلب بوشهر گفت: از شروع دولت تدبیر و امید تعداد تخت ویژه (ICU) این بیمارستان از ۵ تخت به ۱۳ تخت افزایش داشته است.

ره‌آورد سفر وزیر بهداشت به استان بوشهر(6): کلنگ احداث اورژانس هسته‌ای استان بوشهر به زمین زده شد
عملیات اجرایی اورژانس هسته‌ای و عمومی بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر صبح امروز با حضور وزیر بهداشت به زمین زده شد.

عملیات اجرایی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی بوشهر به زودی آغاز می‌شود
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: عملیات اجرایی اولین بیمارستان 180 تختخوابی تخصصی و فوق تخصصی در اسفند ماه سال جاری آغاز می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مجوز احداث دو بیمارستان تخصصی و درمانگاه تخصصی ام.آر.آی در بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مجوز احداث دو بیمارستان تخصصی در بوشهر و درمانگاه تخصصی ام.آر.آی توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی صادر شده است.

31 شهريور 1394
معاون وزیر راه و شهرسازی: بیمارستان تخصصی در استان بوشهر احداث می‌شود+ گزارش تصویری
معاون وزیر راه و شهرسازی از احداث بیمارستان تخصصی در استان بوشهر خبر داد.