بیماریابی.مالاریا

2 امرداد 1401
مسئول واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتی خبر داد: آغاز طرح بیماریابی مالاریا و سل در کارگران اتباع بیگانه شاغل در حوضچه‌های پرورش میگو
مسئول واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از آغاز طرح بیماریابی مالاریا و سل در کارگران اتباع بیگانه شاغل در حوضچه‌های پرورش میگوی این شهرستان خبر داد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بیماریابی مالاریا جزئی از سیستم مراقبت بهداشتی است/ افزایش 10 درصدی بیماریابی مالاریا در دشتستان
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بیماریابی مالاریا جزئی از سیستم مراقبت بهداشتی است.

18 امرداد 1396
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: بیماریابی فعال مالاریا در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان بوشهر انجام می‌شود
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مراقبین سلامت در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت اقدام به لام گیری مالاریا از اتباع بیگانه تحت پوشش خود و موارد مشکوک می‌نمایند.