تجهیزات.پزشکی

13 امرداد 1401
گسترش عدالت در دسترسی به خدمات حوزه سلامت با اضافه شدن تجهیزات جدید پزشکی به چند بیمارستان استان بوشهر
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: به‌منظور گسترش عدالت در دسترسی به خدمات حوزه سلامت، پنج دستگاه پیشرفته پزشکی جدید در اختیار چند بیمارستان‌ دانشگاهی استان قرار گرفت.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان خبر داد؛ تجهیزات پزشکی و غیرپزشکی مصوب از طرف شورای راهبردی به شبکه بهداشت و درمان کنگان اهدا شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: تجهیزات پزشکی و غیرپزشکی اهدایی شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس به شبکه بهداشت و درمان کنگان تحویل داده شد.

11 فروردين 1401
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: افزایش خرید از تولیدات داخلی دارویی و حمایت از تولیدکنندگان در راستای اقتصاد مقاومتی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حاشیه بازدید از بیمارستان زینبیه خورموج گفت: در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی ملاحظاتی صورت گیرد تا منجر به افزایش خرید از تولیدات داخلی دارویی و حمایت از تولیدکنندگان شود .

6 امرداد 1400
فرماندار دیر: ۲ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی برای بیمارستان دیر خریداری شد
فرماندار شهرستان دیر گفت: بالغ بر ۲ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی برای بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر خریداری‌شده است و به زودی وارد بیمارستان می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه خبر داد: اهدای ۲۵ میلیارد ریال تجهیزات از طرف شورای راهبردی پتروشیمی منطقه پارس به حوزه سلامت عسلویه
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از اهدای ۸ دستگاه به ارزش تقریبی ۲۵ میلیارد ریال از طرف شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس به حوزه سلامت شهرستان عسلویه خبر داد.

با همت یک بانوی خیّر؛ یک میلیارد و 200 میلیون ریال تجهیزات پزشکی به بیمارستان سوانح و سوختگی اهدا شد
رییس بیمارستان سوانح و سوختگی چرومی گناوه گفت: تجهیزات پزشکی به ارزش 1 میلیارد و 200 میلیون ریال با همت یک بانوی خیّر به بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه اهدا شد.

در راستای ارائه خدمات باکیفیت به شهروندان؛ تجهیزات پیشرفته جدید برای بخش فوق تخصصی گوارش در بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر خریداری شد
رییس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر گفت در راستای ارائه خدمات باکیفیت بیشتر به شهروندان مجموعه کامل و پیشرفته شامل ویدئو آندوسکوپی، کولونوسکوپی و گاستروسکوپی برای مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر خریداری شد.

20 فروردين 1397
در راستای بهبود خدمات تشخیصی درمانی؛ 5 دستگاه جدید سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر راه‌اندازی شد
مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در راستای بهبود خدمات تشخیصی درمانی 5دستگاه سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر راه‌اندازی شد.

29 شهريور 1396
دستان پرمهر و بابرکت نیکوکاران دیلمی باز شکوفه داد؛ اهدای دو دستگاه تجهیزات پزشکی به بیمارستان
مدیر داخلی بیمارستان بقیه‌الله الاعظم (عج) دیلم گفت: یک گروه خیر و نیکوکار به نام دریادل دو دستگاه تجهیزات پزشکی که شامل اسلیت لمپ (مخصوص چشم‌پزشکی) و ونتیلاتور نوزادان (جهت نوزادانی که مشکل تنفسی داشته باشند) خریداری و به بیمارستان بقیه‌الله الاعظم (عج) د ...