تسهیلات

3 فروردين 1401
مسئول اورژانس دیر خبر داد؛ ۵ پایگاه اورژانس شهرستان دیر آماده خدمت رسانی به مسافران نوروزی
مسئول اورژانس 115 شهرستان دیّر از آمادگی 5 پایگاه اورژانس 115 شهری و جاده‌ای با 6 کد در تعطیلات نوروزی برای ارائه خدمات به شهروندان و مسافران خبر داد.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: نظارت مستمر بهداشتی بر مراکز عمومی و خدماتی رفاهی بوشهر در ایام نوروز صورت می‌گیرد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مراکز عمومی، پذیرایی، اقامتی و مجتمع‌های بین راهی بوشهر در ایام نوروز تحت کنترل و نظارت بهداشتی قرار می‌گیرند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: اعطای ۷۱۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به کارکنان دانشگاه
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۷۱۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به ۳ هزار و ۴۰۰ نفر از کارکنان شاغل در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر اعطاشده است.

اعطای بیش از دوازده میلیارد ریال تسهیلات به اعضای صندوق شهدای کارکنان دانشگاه در سال 94
در سال 1394 جمعاً مبلغ دوازده میلیارد و 491 میلیون ریال به 334 نفر از اعضای این صندوق وام پرداخت‌شده که از این مبلغ هشت میلیارد ریال وام ویژه هفتاد میلیون ریالی و مابقی وام‌های عادی تا سقف شصت میلیون ریال بوده است.

اعطای بیش از دوازده میلیارد ریال تسهیلات به اعضای صندوق شهدای کارکنان دانشگاه در سال 93
در سال 1393 جمعاً مبلغ دوازده میلیارد و 491 میلیون ریال به 334 نفر از اعضای این صندوق وام پرداخت شده که از این مبلغ هشت میلیارد ریال وام ویژه شصت میلیون ریالی و مابقی وام‌های عادی تا سقف پنجاه میلیون ریال بوده است.