تیروئید

10 خرداد 1401
سلامت غده تیروئید درضریب هوشی و رشد و نمو نوزادان و کودکان نقش اساسی دارد
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: سلامت غده تیروئید در طبیعی بودن ضریب هوشی و رشد و نمو نوزادان و کودکان نقش اساسی دارد.

23 خرداد 1400
زنان در دوران بارداری و شیردهی به نوزاد نیاز به ید بیشتری دارند
کارشناس مسئول بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: زنان در دوران بارداری و شیردهی به‌منظور حفظ سوخت‌وساز طبیعی و همچنین انتقال هورمون تیروئید به جنین و نوزاد نیاز به ید بیشتری دارند.

10 خرداد 1400
مسئول واحد بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: ۴۷۲ نوزاد دیلمی در سال گذشته غربالگری تیروئید شدند
مسئول واحد بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: در سال گذشته ۴۷۲ نوزاد در شهرستان دیلم غربالگری تیروئید شدند.

4 خرداد 1400
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان: ۴۰۰۰ نوزاد دشتستانی در یک سال گذشته غربالگری تیروئید شده‌اند
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: در حدود ۴ هزار و ۱۲ نوزاد در یک سال گذشته در شهرستان دشتستان غربالگری تیروئید شده‌اند.

4 خرداد 1400
آگاهی آحاد جامعه از بیماری‌های غده تیروئید که به‌طور مستقیم بر سلامت فرد تأثیر دارد ضروری است
مسئول مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: نظر به اهمیت غده تیروئید در سلامت انسان و شیوع قابل‌توجه بیماری‌های آن در جامعه، روز۲۵ می مصادف با ۴ خرداد۱۴۰۰ به‌عنوان روز جهانی تیروئید انتخاب‌شده است.

مسئول بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: در شهرستان دیلم ۵۲ نوزاد با کم‌کاری تیروئید نوزادی شناسایی شده است
مسئول بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: از سال‌های ۸۴ تا سال جاری ۵۲ نوزاد با کم‌کاری تیروئید نوزادی در این شهرستان شناسایی شده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: آزمایش کم‌کاری تیروئید برای ۴۵۰ نوزاد تنگستانی انجام‌شده است
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: بنا بر ضرورت شناسایی نوزادان مبتلا به تیروئید، آزمایش کم‌کاری تیروئید برای ۴۵۰ نوزاد تنگستانی از ابتدای سال جاری انجام‌شده است.

7 خرداد 1399
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان: ترس از کرونا نباید مانع از انجام آزمایش غربالگری نوزادان شود
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با توجه به اهمیت غربالگری تیروئید نوزادان ترس از کرونا نباید مانع از انجام آزمایش غربالگری نوزادان (کم‌کاری مادرزادی تیروئید) شود.

کم‌کاری تیروئید نوزادان دلیل اصلی بیماری‌های ذهنی است
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: عدم‌تشخیص یا دیر تشخیص دادن بیماری کم‌کاری تیروئید نوزادان، باعث عقب‌ماندگی ذهنی و کوتاهی قد می‌شود.

۵۷۰ آزمايش تشخيص کم‌کاری مادر زادي تيروئيد در تنگستان انجام‌شده است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: در شش‌ماهه نخست سال جاري ۵۷۰ آزمايش تشخيص کم‌کاری مادرزادي تيروئيد در تنگستان انجام‌شده است.

24 امرداد 1397
خدمات آزمایش‌های هورمونی و تیروئیدی به آزمایشگاه مرکز نبی اکرم (ص) بوشهر اضافه شد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: از ابتدای سال 97 تمامی آزمایش‌های هورمونی و تیروئیدی به مرکز خدمات جامع سلامت نبی اکرم (ص) شهرستان بوشهر اضافه شد.

916 مورد غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادی در شهرستان عسلویه انجام شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه عنوان داشت: در سال 96 تا ابتدای اسفندماه تعداد 916 نوزاد، غربالگری شده‌اند تا از عوارض ناشی از کم‌کاری تیروئید در امان باشند.

در سال 96؛ 424 مورد غربالگری کم‌کاری تیروئیدی نوزادی در شهرستان جم انجام شد
رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جم عنوان داشت: در سال 96 تعداد 424 نوزاد، غربالگری شده‌اند تا از عوارض ناشی از کم‌کاری تیروئید در امان باشند.

کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: کم‌کاری تیروئید نوزادان دلیل اصلی بیماری‌های ذهنی است
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: تیروئید یکی از غدد اساسی و بزرگ‌ترین غده درون‌ریز بدن است که وجود هورمون تیروکسین در افزایش سوخت‌وساز بدن، تکامل سیستم مغزی عصبی و همچنین رشد و نمو نقش اساسی را ایفا می‌کند.

تیروئید در نوزادان موجب آسیب‌های جدی در بزرگ‌سالی آنان می‌شود
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: تیروئید در نوزادان موجب آسیب‌های جدی در بزرگ‌سالی آنان می‌شود بنابراین والدین باید با انجام غربالگری تیروئید نوزادان خود، از آسیب‌های جدی ناشی از بیماری تیروئید در بزرگ‌سالی پیشگیری کنند.