جشنواره.قرآنی.هدهد

با حضور سرآمدان و پیشتازان قرآنی نظام سلامت استان بوشهر رقم خورد؛ آیین پایانی و اختتامیه بزرگ‌ترین رویداد قرآنی موسوم به بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
آیین پایانی و اختتامیه بزرگ‌ترین رویداد قرآنی موسوم به بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور قهرمانان و نخبگان قرآنی نظام سلامت استان بوشهر و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد رتبه دوازدهم کسب کرد
کاروان قرآنی نظام سلامت استان بوشهر در بزرگ‌ترین رویداد قرآنی خانواده بزرگ دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رتبه دوازدهم را در بین 43 دانشگاه ودانشکده شرکت کننده کسب کرد.

مسئول مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ثبت‌نام بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شد
مسئول مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز ثبت‌نام بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.