حجت‌الاسلام.سیدعبدالهادی.رکنی‌حسینی

دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه به بهره‌برداری رسید
دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) شهرستان گناوه بااعتبار ۵۰ میلیارد ریال در آیینی با حضور مسئولان و خیرین به بهره‌برداری رسید.

امام جمعه شهرستان گناوه: قدردانی واقعی از مجاهدت‌های کادر درمان، تنها در رعایت کردن مسائل بهداشتی است
امام جمعه شهرستان گناوه گفت: قدردانی واقعی از مجاهدت‌های کادر درمان، تنها در رعایت کردن مسائل بهداشتی است.

12 خرداد 1398
فرماندار گناوه گفت: لزوم همکاری کلیه ارگان‌ها و سازمان‌ها با شبکه بهداشت و درمان در اجرای طرح ملی کنترل فشارخون
فرماندار شهرستان گناوه گفت: فرمانداری و زیرمجموعه، سایر ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی برای اجرای مطلوب طرح ملی کنترل فشارخون با شبکه بهداشت و درمان گناوه همکاری کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: افزایش 75 درصدی تخت‌های ویژه در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از افزایش 75 درصدی تخت‌های ویژه در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه خبر داد.