حمید.حبیبی.نیا

1 امرداد 1401
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: حجاج بیت‌الله الحرام در بدو ورود به استان بوشهر مورد مراقبت بهداشتی و بیماریابی قرار گرفتند
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: حجاج بیت‌الله الحرام در بدو ورود به استان بوشهر مورد مراقبت بهداشتی و بیماریابی قرار گرفتند.

معاون سیاسی و امنیتی فرماندار بوشهر: ایفای نقش سمن‌های نمایندگان و اقشار مختلف در ارتقاء سطح سلامت جامعه انکار ناپذیر است
معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری بوشهر گفت: ایفای نقش سمن‌های نمایندگان و اقشار مختلف در ارتقاء سطح سلامت جامعه انکار ناپذیر است.

عرضه‌کنندگان دخانیات فاقد مجوز در شهرستان بوشهر به مراجع قضایی معرفی می‌شوند
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: عرضه‌کنندگان دخانیات فاقد مجوز در شهرستان بوشهر به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

تقدیر از کادر درمانی مرکز خدمات جامع سلامت عالیشهر با حضور امام‌جمعه
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: با افزایش رضایتمندی و انجام نظرسنجی از بیماران و مراجعین مرکز خدمات جامع سلامت عالیشهر، سه نفر از پزشکان این مرکز موردتقدیر امام‌جمعه عالیشهر قرار گرفتند.

شستن دست‌ها بعد از هر کار یا فعالیت روزانه یکی از راه‌های پیشگیری از بیماری وباست
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در دومین کمیته التور شهرستان بوشهر گفت: بیماری وبا یک بیماری واگیر است که به علت گسترش ساده آن می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان افراد بسیاری را درگیر نموده و به‌سرعت به سمت همه‌گیری پیش برود.