خدمت.رسانی

17 شهريور 1400
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: بیش از ۵۰۰ نفر از خدمات پزشک متخصص داخلی در بخش‌های شهرستان دشتستان بهره‌مند شدند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در راستای خدمت‌رسانی به مردم، در حدود ۵۳۵ نفر از خدمات پزشک متخصص داخلی در بخش‌های مختلف شهرستان بهره‌مند شدند.

اعزام بالگرد اورژانس ۱۱۵ به مرز مهران
مدیر مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: بالگرد اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌منظور خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی (ع) به مرز مهران اعزام شد.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خدمت‌رسانی تیم‌های عملیاتی اورژانس 115 بوشهر به زائران اربعین حسینی (ع)
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از خدمت‌رسانی تیم‌های عملیاتی اورژانس 115 بوشهر به زائران اربعین خبر داد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خدمات سلامت در مناطق محروم و صعب‌العبور استان بوشهر توسعه می‌یابد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هیچ عاملی نباید مانع از خدمت‌رسانی در مناطق محروم و صعب‌العبور شود.