دهیار

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: متولیان اصلی توسعه سلامت جامعه روستایی، دهیاران و شوراهای اسلامی هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در جمع دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستای نظرآقا گفت: دهیاران، شوراهای اسلامی و بهورزان به عنوان متولیان اصلی روستاها نقش تأثیرگذاری در راستای حفظ بهداشت محیط و توسعه سلامت جامعه روستایی دارند.

اجرای طرح یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای عسلویه
طرح یک وعده‌غذای گرم با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه، رییس شورای اسلامی و دهیار بیدخون، رییس اداره بهزیستی و مسئول و کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در روستا مهد بیدخون اجرا شد.

تکریم و معارفه پزشک مرکز بهداشتی درمانی اخند عسلویه
در آیینی با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، شوراهای اسلامی، دهیار اخند و کارکنان شبکه بهداشت و درمان عسلویه، مراسم تکریم و معارفه پزشک مرکز بهداشتی درمانی اخند برگزار شد.