دکتر.بهرام.عین‌اللهی

نشست دکتر عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری شماره ۱۱
با حضور دکتر عین‌اللهی وزیر بهداشت، نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم و دشتستان در مجلس شورای اسلامی و معاون استاندار بوشهر مسائل و مشکلات حوزه سلامت استان در نشست هیات رییسه این دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

بازدید وزیر بهداشت از پروژه بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان/ گزارش تصویری شماره ۹
وزیر بهداشت در سفر یک روزه خود به استان بوشهر از پروژه در حال ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان بازدید کرد.

بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان محلی شهر جدید عالیشهر/ گزارش تصویری شماره ۱۰
وزیر بهداشت و درمان روز پنجشنبه همراه با شماری از مسئولان استانی از بیمارستان محلی شهر جدید عالیشهر بازدید کرد.

وزیر بهداشت: تایید مراکز تحقیقاتی حوزه سلامت منوط به ارائه محصول است/ گزارش تصویری شماره ۸
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هدف این وزارتخانه انجام کارهای تحقیقاتی است که بتوانند یکی از نیازهای مملکت را برطرف کنند، به همین منظور تایید مراکز تحقیقاتی طبق دستورالعمل جدید در حوزه سلامت منوط به ارائه محصول شده است.

بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز واکسیناسیون کوثر شهرستان بوشهر / گزارش تصویری شماره ۷

وزیر بهداشت در بوشهر: متاسفانه ۹۰ درصد موارد مرگ و میر مربوط به واکسن نزده ها است/ گزارش تصویری شماره ۶
وزیر بهداشت با بیان اینکه مطالعات و مستندات نشان می دهد که متاسفانه ۹۰ درصد موارد مرگ و میر مربوط به واکسن نزده ها است و این افراد، بیش از ۱۰ برابر بیشتر از واکسن زده ها گرفتار عوارض و مرگ و میر می شوند، گفت: بارها از مردم خواسته ایم که واکسیناسیون خود را ...

بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان سلمان فارسی تامین اجتماعی بوشهر / گزارش تصویری شماره ۵

تجدید میثاق وزیر بهداشت با شهید گمنام و بازدید از پروژه های در حال ساخت سایت پردیس دانشگاه / گزارش تصویری شماره ۴

بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان امیرالمومنین(ع) نهاجا بوشهر / گزارش تصویری شماره ۳

تقدیر امام‌جمعه بوشهر از خدمات وزارت بهداشت و مدیریت علمی و جهادی در کنترل کرونا/ گزارش تصویری شماره ۲
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر گفت: از خدمات و تلاش‌های وزیر و وزارت بهداشت به‌طور ویژه تشکر می‌کنیم که با مدیریت علمی و جهادی در کنترل کرونا کار کردند و ایران جزو ۱۰ کشور برتر جهان در این حوزه است.

وزیر بهداشت وارد بوشهر شد/ گزارش تصویری شماره ۱
وزیر بهداشت به منظور بازدید از پروژه ها و مراکز بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی وارد بوشهر شد.

بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان محلی شهر جدید عالیشهر/ گزارش تصویری شماره ۱۰