دکتر.شیرکانی

فوق تخصص آسم و آلرژی گفت: مایت ها شایع ترین علت آلرژی در استان بوشهر
فوق تخصص آسم ،آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی گفت: مایت‌ها حشرات ذره بینی هستند که شایع‌ترین علت آلرژی در استان بوشهر می‌باشند.

کشف و شناسایی یک بیماری نادر توسط نخبه بوشهری
بیماری نادر ZAP70 برای اولین بار در ایران توسط نخبه بوشهری کشف شد.

فوق تخصص اسم و آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی گفت: 20 درصد از افراد جامعه به آلرژی بینی مبتلا هستند
فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آلرژی بینی شایع‌ترین نوع آلرژی است که 20 درصد از افراد جامعه به آن مبتلا بوده و با علایمی نظیر خارش گلو، عطسه، آبریزش وگرفتگی بینی همراه است.

28 شهريور 1394
فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماری های نقص ایمنی گفت: ریزگردها خطر ابتلا به آلرژی را افزایش می دهند
فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماری های نقص ایمنی بیمارستان شهدا‌ی خلیج فارس بوشهر گفت: با توجه به قرار گرفتن استان بوشهر در معرض دو جبهه ریز گردها‌ی غربی و جنوبی و به‌ویژه در فصل تابستان شاهد موارد ابتلا‌ی بسیار زیاد این بیماری در استان هستیم.