دکتر.عصمت.حیدری

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: دبیرستان بهیاری گناوه برای سال تحصیلی جدید دانش‌آموز پذیرش می‌کند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: دبیرستان بهیاری گناوه برای سال تحصیلی جدید دانش‌آموز پذیرش می‌کند.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از مرکز خدمات جامع سلامت بندر ریگ بازدید کرد
نماینده مردم شهرستانهای بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از مرکز خدمات جامع سلامت بندر ریگ بازدید کرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: نیازسنجی آموزشی راهی برای نهادینه کردن فرهنگ سلامت در جامعه است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: نیازسنجی آموزشی راهی برای نهادینه کردن فرهنگ سلامت در جامعه است.

فرماندار شهرستان گناوه: برنامه‌ریزی در جهت رفع مشکل بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان با الگوهای بومی امکان‌پذیر است
فرماندار شهرستان گناوه گفت: برنامه‌ریزی در جهت رفع مشکل بیماری‌های غیر واگیر در شهرستان با الگوهای بومی امکان‌پذیر است.

16 خرداد 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: کلیه دام‌های مشمول واکسن علیه بیماری تب مالت واکسینه می‌شوند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: کلیه دام‌های مشمول واکسن علیه بیماری تب مالت در شهرستان گناوه واکسینه می‌شوند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: بالندگی، مؤثر از جمعیت جوان است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه با اشاره به هفته ملی جمعیت گفت: بالندگی مؤثر از جمعیت جوان است، تولد و افزایش نرخ باروری، افزایش امید به آینده را در پی دارد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: سلامت کارکنان، پویایی و بالندگی سازمان را به دنبال دارد/ سلامت کارکنان در اولویت سازمانی باید باشد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: بی‌شک سلامت کارکنان، پویایی و بالندگی سازمان را در پی خود دارد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه: توانمندسازی مردم برای تصمیم‌گیری صحیح در انتخاب رفتارهای بهداشتی، مسئولیت حوزه سلامت است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: توانمندسازی مردم در شناخت عوامل تأثیرگذار بر سلامت فردی، اجتماعی و تصمیم‌گیری صحیح در انتخاب رفتارهای بهداشتی، مسئولیت حوزه سلامت است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: بدون سلامت محیط زندگی نمی‌توان انتظار سلامتی برای نوع بشر داشت
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: بدون سلامت محیط زندگی نمی‌توان انتظار سلامتی برای نوع بشر داشت.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: داشتن سلامتی دغدغه هر فرد و جامعه‌ای است
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: داشتن سلامتی موضوع بسیار مهمی است و یکی از دغدغه‌های هر فرد و هر جامعه‌ای محسوب می‌شود، به همین دلیل بزرگداشت هفته سلامت از اهمیت بسزایی برخوردار است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: انجام معاینات طب کار یک ضرورت برای همه شاغلین است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: انجام معاینات طب کار یک ضرورت برای همه شاغلین است.

22 فروردين 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: آموزش بهداشت دهان و دندان در سنین پایین باید در اولویت قرار بگیرد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: آموزش بهداشت دهان و دندان در سنین پایین باید در اولویت قرار بگیرد.

8 فروردين 1401
نیروهای داوطلب سالن‌های واکسیناسیون کووید 19 شهرستان گناوه تقدیر شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از نیروهای داوطلب حاضر در سالن‌های واکسیناسیون کووید 19 این شهرستان تقدیر شد.