دکتر.محمد.زبیری

سرپرست بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر: چتر حمایتی خیرین سلامت، پشتوانه بیمارستان دیر است
سرپرست بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر گفت: حمایت خیرین سلامت به عنوان پشتوانه و چتر حمایتی برای بیمارستان دیر است.

سرپرست بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر خبر داد: راه‌اندازی بخش‌های جدید بیمارستان امام هادی (ع) دیر/ خیرین سلامت ۷ میلیارد ریال به بیمارستان دیر کمک کردند
سرپرست بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر از راه‌اندازی بخش‌های جدید این بیمارستان خبر داد و گفت: توسعه بخش‌های مختلف بیمارستان امام هادی (ع) نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی پرسنل و مسئولین است.

با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ سرپرست جدید بیمارستان امام هادی(ع) شهرستان دیّر منصوب شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور حکمی سرپرست جدید بیمارستان امام هادی(ع) شهرستان دیّر را منصوب کرد.