دکتر.نادر.شکیب.آزاد

فوق تخصص خون و آنکولوژی کودکان: بسیاری از سرطان‌های کودکان با تشخیص به‌موقع درمان‌پذیر هستند
فوق تخصص خون و آنکولوژی کودکان گفت: بسیاری از سرطان‌های کودکان با تشخیص به‌موقع درمان‌پذیر هستند.

هم‌زمان با آغاز هفته سلامت صورت گرفت؛ برپایی ایستگاه سلامت در بیمارستان شهید گنجی برازجان
سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، ایستگاه سلامت در بیمارستان شهید گنجی برازجان به مناسبت هفته سلامت بر پاشد.

1 فروردين 1398
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مدیریت در مناطق کمتر توسعه یافته فراز و نشیبهای فراوانی دارد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: مدیریت در شرایط فعلی و به خصوص در مناطق کمتر توسعه یافته، فراز و نشیب‌های فراوانی دارد و کمبودهایی نیز دیده می‌شود که این خود وظیفه و کار مدی ...