رئیس.شبکه

9 خرداد 1401
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تقویت شبکه‌های بهداشت از خواسته‌های مقام معظم رهبری است
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تقویت شبکه‌های بهداشت از خواسته‌های مقام معظم رهبری است.

3 فروردين 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان دیّر خبر داد؛ تشدید نظارت‌های بهداشتی در اقامتگاه‌های گردشگری شهرستان دیّر
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: در ایام تعطیلات نوروزی، نظارت جدی بر رعایت همه دستورالعمل‌های بهداشتی به‌خصوص در اماکن و اقامتگاه‌های گردشگری و محل‌های اسکان مسافران صورت می‌گیرد.

2 فروردين 1401
فرماندار شهرستان گناوه: شرط دریافت خدمات اسکان در شهرستان گناوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی است
فرماندار شهرستان گناوه گفت: تنها به کسانی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند خدمات اسکان داده می‌شود.

2 فروردين 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه: مسافرین در سفرهای نوروزی رعایت پروتکل‌های بهداشتی را فراموش نکنند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: در سفرهای نوروزی رعایت پروتکل‌های بهداشتی را فراموش نکنید.

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به روستاهای بخش سعدآباد
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان از ارائه خدمات بهداشتی و درمان رایگان به روستاهای بخش سعدآباد در روزهای پایانی سال خبر داد.

روسای جدید شبکه بهداشت و درمان تنگستان و دیلم منصوب شدند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در احکام جداگانه‌ای روسای جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های تنگستان و دیلم را منصوب کرد.