رتبه.برتر

24 شهريور 1399
برای دومین سال متوالی؛ معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد.

8 دی 1398
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب رتبه برتر در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در بین دانشگاه علوم پزشکی کشور شد.

19 دی 1397
رتبه برتر بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان در طرح اینترنشیپ استان بوشهر
مدیر بیمارستان شهید گنجی برازجان از کسب رتبه برتر این بیمارستان در طرح کارورزی اینترنشیپ استان بوشهر خبر داد.

برای سومین سال پیاپی رخ داد:‏ کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در میان 56 دانشگاه و دانشکده‌ علوم پزشکی کشور
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای سومین سال متوالی موفق به کسب رتبه برتر در میان 56 دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی سطح کشور شد.

مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هسته گزینش دانشگاه رتبه برتر ارزیابی کشور را کسب کرد/ متن تقدیر معاون وزیر/ گزارش تصویری
مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌عنوان رتبه برتر ارزیابی در بین هسته‌های گزینش دانشگاه‌های تیپ 2 علوم پزشکی کشور انتخاب شد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مدیر برتر کشوری شد
دکتر ایرج بیژنی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حوزه پایش نظام مدیریت عملکرد، در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور موفق به کسب رتبه برتر شد.

کسب رتبه برتر توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در اجرای دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در اجرای دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد رتبه برتر از بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را کسب کرد.