روز.جهانی.داوطلب

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: 396 داوطلب سلامت در مراکز و خانه‌های بهداشت شهرستان دشتستان فعالیت می‌کنند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: 396 داوطلب سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت شهرستان دشتستان فعالیت می‌کنند.

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز جهانی داوطلب
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی 5 دسامبر روز جهانی داوطلب سلامت را تبریک گفت.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز جهانی داوطلب
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی روز جهانی داوطلب را تبریک گفت.

مشارکت مردم در جهت ارتقای سطح سلامت جامعه از اهداف برنامه داوطلب سلامت است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان عنوان داشت: جلب مشارکت مردم در جهت ارتقای سطح سلامت جامعه و افزایش سطح سواد سلامت جامعه از اهداف برنامه داوطلب سلامت می‌باشد.

همایش روز جهانی داوطلب و گرامیداشت هفته وحدت در شهرستان گناوه برگزار شد
مراسمی با حضور داوطلبان و سفیران سلامت شهرستان گناوه به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت و 14 آذرماه روز جهانی داوطلب در این شهرستان برگزار شد.