زایمان.موفق

باز هم نور زندگی در آمبولانس اورژانس شهرستان جم تابید
مسئول اورژانس ۱۱۵ شهرستان جم از نجات مادر باردار در شهرستان جم توسط تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ این شهرستان خبر داد.

تولد نوزاد عجول افغان در آمبولانس مرکز خدمات جامع سلامت تنگ ارم
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت تنگ‌ارم گفت: مادر افغان در حین انتقال به بیمارستان با کمک مامای تسهیلات زایمانی مرکز خدمات جامع سلامت تنگ ارم در آمبولانس، زایمان کرد.

نوزاد روستای برکه چوپان کنگان با کمک تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ به دنیا آمد
مسئول اورژانس ۱۱۵ شهرستان کنگان از انجام یک زایمان موفق توسط تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ استان خبر داد.

10 امرداد 1397
انجام زایمان موفق توسط تیم عملیاتی اورژانس ۱۱۵ بوشهر
به دنبال فراخوان دیسپج مرکزی شهر بوشهر تیم عملیاتی اورژانس ۱۱۵ به مأموریتی اعزام شدند.

انجام دو زایمان موفق توسط تکنسین‌های اورژانس 115 بوشهر
به گزارش روابط عمومی مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر دو زایمان موفق با همکاری تکنسین‌های اورژانس 115 بوشهر در روزهای اخیر صورت گرفت.

17 امرداد 1396
زایمان موفق طبیعی در منزل با تلاش تکنسین‌های پایگاه اورژانس 115 شماره 3 شهر برازجان
مسئول فوریت‌های پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: یک مورد زایمان طبیعی موفق در منزل با تلاش تکنسین‌های پایگاه اورژانس 115 شماره 3 شهری، شهر برازجان انجام گرفت.

انجام زایمان موفق توسط تیم اورژانس مرکز جامع سلامت تنگ ارم دشتستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان ، زایمان طبیعی موفق توسط تیم اورژانس مرکز سلامت جامع تنگ ارم از توابع شهرستان دشتستان انجام گرفت.