ساغ

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اجراشدن اهداف مجمع سلامت تأمین‌کننده سلامت جامعه است
سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مجمع سلامت با اهدافی که دارد تأمین‌کننده مهمی برای سلامت جامعه است.

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ملزم به تهیه ۸ سند تا پایان سال است
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ملزم به تهیه ۸ سند تا پایان سال است.

15 دی 1397
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر: هشت محصول مهم کشاورزی در استان پایش خواهند شد
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر گفت: با توجه به اهمیت و ارزش مصرف غذای سالم در ارتقاء شاخص‌های سلامت، هشت محصول مهم کشاورزی در استان بوشهر پایش خواهند شد.

رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر: فعالیت‌های سازمان مردم‌نهاد در حوزه سلامت و امنیت غذایی بیشتر شود
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر گفت: امنیت غذایی یعنی دسترسی همه مردم به غذای کافی در تمام اوقات برای داشتن یک جسم سالم است.

6 دی 1396
رییس دبیرخانه سلامت وامنیت غذایی استان ( ساغ): مشارکت مردم و اقدام بین بخشی دوعامل مهم در اجتماعی شدن سلامت می باشد
دبیرخانه ساغ استان مستقردردانشگاه علوم پزشکی گزارش عملکرد سه ماهه سوم 96 خود را اعلام کرد.

6 شهريور 1396
دکترعیسی صفوی رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان (ساغ) : ساغ استان در سه ماه اول اقدام به عملیاتی کردن نظام نامه استانی سلامت کرده است
دکترصفوی رییس ساغ استان طی گزارشی فعالیت های سه ماهه دبیرخانه ساغ استان را اعلام کرد .

مصرف غذاهای پرچرب و سیگار از عوامل اصلی ابتلا به بیماری عصبی پیش‌رونده است
مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: ALS یک بیماری عصبی پیش‌رونده است که ژنتیک، مصرف غذای پرچرب و کم فیبر، سیگار و جذب گلوتامات بالا ازجمله عوامل اصلی ابتلا به این بیماری هستند.

ارتقا و حفظ سلامت مردان و زنان میانسال کشور یکی از رسالت برنامه سلامت میانسالان است
مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: ارتقا‌ و حفظ سلامت تمامی مردان و زنان ميانسال صرف‌نظر از مليت، مذهب، قوميت و محل سكونت یکی از رسالت‌های برنامه سلامت ميانسالان می‌باشد.