سیدمحسن.هاشمی

جذب 60 درصد از اعتبارات رییس جمهور برای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
مدیر برنامه‌ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در سفر رییس محترم جمهور به استان بوشهر 250 میلیارد ریال برای احداث پروژه دانشکده‌های پزشکی و دندانپزشکی مصوب شد که تاکنون 60 درصد از این اعتبارات جذب‌شده است.

سفیران سلامت دانشجویی، پل ارتباطی متخصصان سلامت با جامعه هستند/ گزارش تصویری
مدیر فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گفت:‌ سفیران سلامت دانشجویی پل ارتباطی متخصصان عرصه سلامت با جامعه هستند که در انتقال دانش و مهارت‌های بهداشتی به جامعه نقش بسیار مهمی دارند.

شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه شروع به کار کرد
اولین جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه با حضور دبیران کانون‌های فرهنگی در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: قرآن باید محور کارهای ما باشد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: قرآن باید محور کارهای ما باشد و همه باید در گسترش معارف قرآن و اهل‌بیت بکوشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: از فعالیت فرهنگی و هنری دانشجویان در حد توان و مقدورات حمایت می‌کنیم/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ازآنجاکه آینده مملکت برای ما مهم است دانشجو و کارهای دانشجویان نیز برای ما اهمیت دارد و ما موظفیم در حد توان و مقدورات از آنان حمایت کنیم.