شریفه.ضمیری


14 اسفند 1403
۳۸ درصد اهالی شهرستان دیّر به چاقی و اضافه‌وزن مبتلا هستند
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: ۳۸ درصد جمعیت شهرستان دیّر به چاقی و اضافه‌وزن مبتلا هستند.

 

2 آبان 1403
بازدید سفیران سلامت دانش‌آموزی از تولید و عرضه نان سبوس‌دار در دیّر
جمعی از سفیران سلامت دانش‌آموزی مدرسه کوثر بردستان با حضور در یکی از نانوایی‌های منتخب تولید و توزیع نان سبوس‌دار در شهر بردستان، از آن بازدید کردند.

 

30 مهر 1403
تغذیه سالم یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای حفظ سلامتی افراد است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در حاشیه برپایی این برنامه اظهار داشت: تغذیه سالم یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای حفظ سلامتی افراد است که اگر به درستی رعایت نشود عواقب جبران‌ناپذیری را به دنبال دارد.

 

20 خرداد 1402
ارتقا آگاهی‌های تغذیه‌ای نقش مؤثری در امنیت غذایی جامعه دارد
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: ارتقا آگاهی‌های تغذیه‌ای و ارائه آموزش‌های مورد نیاز از پیش‌شرط‌های اصلی افزایش سطح امنیت غذایی جامعه است.

 

28 دی 1401
هشدار کارشناس تغذیه دیّر: تأثیرات منفی جلوگیری از مصرف قطره آهن به دلیل ترس از پوسیدگی دندان در سلامت کودکان
کارشناس مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: جلوگیری از مصرف قطره آهن در کودکان به دلیل ترس از پوسیدگی دندان توسط والدین تأثیر منفی بر سلامت کودکان دارد.

 

21 آذر 1397
تغذیه نامناسب مهم‌ترین عامل خطر بیماری‌های غیر واگیر
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد نمک، قند و روغن است.

 

12 آبان 1395
كمبود دريافت ويتامين D در دوران بلوغ باعث توقف رشد می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: كمبود دريافت ويتامين D در دوران بلوغ باعث توقف رشد و نيز افزايش بروز چاقي به‌ویژه در دختران مي‌شود.

 
 
 
< >