صالح.رحیمی

28 خرداد 1401
فرماندار بوشهر: کارگروه تخصصی، نقاط پیشنهادی جهت جانمایی سایت دفن پسماندها در بوشهر را مشخص کنند
فرماندار بوشهر گفت: کارگروه تخصصی، نقاط پیشنهادی جهت جانمایی سایت دفن پسماندها در بوشهر را مشخص کنند.

31 فروردين 1401
فرماندار بوشهر: حفظ سلامت مردم استان بوشهر بالاترین و اصلیترین اولویت است/ تلاش خود را در تأمین نیازهای مالی بیمارستان شهدای خلیج‌فارس خواهیم کرد
فرماندار بوشهر گفت: حفظ سلامت مردم بالاترین و اصلیترین اولویت است و باید همه ارگانها برای تحقق سلامت جامعه پای کار بیایند.

7 فروردين 1401
آمادگی فرمانداری بوشهر برای تقویت زیرساخت‌های حوزه بهداشت شهرستان بوشهر
فرماندار شهرستان بوشهر بر آمادگی فرمانداری این شهرستان برای تقویت زیرساخت‌های حوزه بهداشت شهرستان بوشهر تأکید کرد.

فرماندار بوشهر: روند واکسیناسیون کرونا در بوشهر مطلوب است/ همه اقدامات درمانی برای بیماران کرونایی در بیمارستان بوشهر انجام می‌شود
فرماندار بوشهر گفت: روند واکسیناسیون کرونا در بوشهر مطلوب است و نیاز است همه مردم جامعه هدف برای دریافت واکسن به مراکز تعیین‌شده مراجعه کنند.

فرماندار بوشهر: طرح هوشمند بیماری در بستر سامانه امید کمک شایانی به کنترل کرونا می‌کند
فرماندار بوشهر گفت: چنانچه طرح هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید اجرایی شود می‌تواند کمک شایانی به کنترل این بیماری کند.

به مناسبت روز پرستار صورت گرفت؛ فرماندار از پرستاران بیمارستان قلب بوشهر تجلیل کرد
فرماندار شهرستان بوشهر به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، با اهدا شاخه گل، از پرستاران مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر تقدیر کرد.